O femeie topless a furat un buldozer. Da, ai citit bine! E ireal ce a facut cu el

Publicat: 22 Jul. 2018, 14:08 Life

O femeie topless, fura un buldozer pe care-l conduce patru mile inainte de a se opri intr-un apartament dintr-un ploc, spun politistii.

O femeie topless a furat un buldozer, iar, in cele din urma, s-a oprit intr-un bloc. Plimbarea ei a avut un sfarsit neplacut intrand intr-o cladire.

Heather Houston, in varsta de 34 de ani, e acuzata de furtul unui buldozer; buldozer cu care a ajuns la bazele constructiei unui bloc din Great Falls, din Montana, la ora 3 dimineata.

Locuitorii din complexul rezidential, Molly Broxholm, au fost treziti si zdruncinati de zgomotul „aterizarii” acesteia in bloc. Oamenii din complex au facut imediat poze incidentului intamplat chiar in fata ferestrelor lor. Vecinii spun ca au crezut ca se intampla un lucru minor, dar a fost total opusul cand s-au trezit si au vazut scenele pe ferestrele lor.

„Ne-am trezit din cauza zgomotului cand aceasta s-a lovit de cladire cu buldozerul. Credeam ca face cineva treaba in gradina complexului, pana am auzit ca multi oameni au inceput sa tipe, apoi ne-am uitat pe fereastra si am vazut ce se intampla”, a declarat o vecina pentru KRTV.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jul. 2018, 14:08 Life
Pe aceeași temă