Emotii foarte mari pentru miri. De ce i s-a facut rau sotiei lui Vladimir Draghia?

Publicat: 22 iul. 2018, 14:02 Autor: D. C. News 3

Vladimir Draghia s-a casatorit cu Alice Cavaleru in secret, pe o plaja din Mamaia.

Cei doi soti au facut ceremonia de casatorie e o plaja din Mamaia. Acestia si-au dorit ceva intim, de aceea au invitat doar familia si prieteii apropiati. Alice, sotia lui Vladimir a purtat o rochie lunga, alba, foarte eleganta, pe care a acccesorizat-o cu o coronita de flori.

Castigatorul Exatlonului nu a scapat-o vreo secunda din ochi pe mireasa lui si nici pe fetita lor, Zora, care nu se putea sa lipseasca de la unul din cele mai importante evenimente din viata lor.

Pe durata ceremoniei, Alice a acuzat o stare de ameteala, din cauza careia a trebuit sa se aseze. Se pare ca emotiile si grijile cu privire la toata nunta au facut-o pe mireasa sa i se faca rau, insa si-a revenit dupa ce s-a hidratat, apoi totul a continuat.Emotii foarte mari pentru miri. De ce i s-a facut rau sotiei lui Vladimir Draghia?

Castigatorul Exatlon a cerut-o de sotie pe iubita sa in parcarea aeroportului, unde aceasta il astepta de la competitia pe care a si castigat-o.

„A fost aprope romantic. Hotarasem la Exatlon sa fac asta, pe cand numaram lunile pline, pe cand aveam timp sa le ordonez pe toate. Spun aproape romantic pentru ca planul era sa o cer in aeroport, imediat ce ieseam pe portile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca in filme, stiu, dar pentru ca am sosit printre ultimii si erau sute de oameni care ne asteptau acolo, nu am vrut sa pun presiune pe ea, sa-i pun intrebarea de fata cu toti oamenii. Nu am vrut sa se simta incoltita, asa ca am asteptat sa ramanem doar noi trei, in parcarea aeroportului, departe de straini”, a povestit Vladimir Draghia.

Emotii foarte mari pentru miri. De ce i s-a facut rau sotiei lui Vladimir Draghia?

„Mi-a luat o saptamana sa realizez ca s-a intamplat! Nu vedeam cererea in casatorie venind, pentru ca noi impartaseam ideea ca nu avem nevoie sa fim casatoriti ca sa ne fie bine impreuna. A fost cel mai frumos moment din viata mea, dupa nasterea Zorei”, a marturisit Alice.

Printre cei aflati la petrecerea de cununie a celor doi s-au aflat si fosti concurenti al Exatlonului, cu care Vladimir a ramas bun prieten.

Publicat: 22 iul. 2018, 14:02 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă