Camera mortii din Japonia, locul unde prizonierii mor in cel mai brutal mod. Ce se intampla aici?

Publicat: 22 iul. 2018, 11:52 Autor: Echipa Ciao.ro Life

In Japonia exista o camera a executiei. Natiunea este judecata pentru pedepsele cu moartea.

Camera mortii din Japonia! Multe tari au renuntat de mult la astfel de pedepse cruciale, insa in Japonia nici nu se pune problema, din cauza existentei unei camere a mortii unde sunt executati diferiti oameni. Liderul cultului care face dreptatea brutala este Shoko Asahara.

Camera mortii este imprejmuita de o lumina difuza, care isi asteapta victimele, si de calmitatea oferita de o statuieta cu un budist, care aduce o urma de arta, iar podeaua este vesnic lustruita, in concordanta cu mobilierul bine-ales. Parca toate pregatite in dezacord cu durerea fiecarui suflet care si-a gasit sfarsitul acolo.

Pentru Masakatsu Nishikawa, moartea a fost o afecere eficienta. Din cauza torturilo stiute de peretii camerei mortii, acesta a murit in doar cateva secunde.

Stia ca-si va gasi sfarsitul acolo, avea in gand ca natiunea o sa-l execute. Cu o mie de ore inainte stia ca-si va gasi sfarsitul acolo, doar ca nu stia cum. Cei din cult procedeaza intr-un astfel de secret incat nici condamnatii nu cunosc modurile in care urmeaza sa respire pentru ultima oara.

Camera mortii din Japonia

A prins amanta sotului ei si a torturat-o. Femeia, din Zudert, Netherlands, pe nume Halima, a fost declarata vinovata si trimisa la inchisoare pentru 160 de zile dupa ce a torturat-o pe amanta sotului ei.Se spune ca Japonia poate fi una dintre cele mai avansate natiuni din lume, dar nu arata semne de evolutie cand vine vorba despre pedepsele cu moartea.
Exista o camera, ultimul lucru pe care condamnatii il vad, unde se afla o statuie a zeitei Kannon, in fata carora trebuie sa-si ceara iertare. Camera iertaciunii se afla inaintea camerei de executie.

Masakasty Nishikawa a fost condamnat la moarte pe 13 iulie. Acesta la 61 de ani se pare ca si-ar fi platit politele in fata natiunii. Nishikawa a omorat in moduri brutale patru femei, in timpul a 25 de ani.

Camera mortii din Japonia, locul unde prizonierii mor in cel mai brutal mod. Ce se intampla aici?Alt barbat, executat chiar dupa Nishikawa, a fost tot vinovat in cazul unro crime. Koichi Sumida a omorat si-a omorat o fost colega. Sunt multi care spun ca pedeapsa suprema nu aduce dreptatea in sine, si ca justitia poate fi sub alte forme.

„Aceste pedepse arata ca huvernul Japoniei e nepasator in privinta dreptului la viata. Pedeapsa cu moartea este ultima, cea mai cruda, si inumana. Aceasta ramane ascunsa , dar guvernul nu poate ascunde faptul ca e in partea gresita a istoriei. In majoritatea statelor din lume nu mai este urma de asa ceva”, a spus Hiroka Shoji, reprezentat al organizatiei care promoveaza drepturile omului.

Publicat: 22 iul. 2018, 11:52 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă