O femeie a fost concediata din cauza hainelor sale. Ce purta femeia la munca, zi de zi

Publicat: 05 Nov. 2018, 10:43 Life
O femeie a fost concediata din cauza hainelor sale. Ce purta femeia la munca, zi de zi

Chakia Harvell, o femeie din statul american Long Island, susţine că a fost concediată deoarece se îmbrăca bărbăteşte la serviciu, transmite New York Post.

O femeie a fost concediata din cauza hainelor sale. Chakia Harvell susţine că a primit undă verde la interviul de angajare pentru stilul ei vestimentar, costume cu cămaşă şi cravată.

Totuşi, după o vreme un angajat de la resurse umane ar fi chemat-o şi i-ar fi cerut să fie mai feminină şi să poarte mai des fuste. Femeia susţine că este lesbiană.

O femeie a fost concediata din cauza hainelor sale

O femeie a fost concediata din cauza hainelor sale. Ce purta femeia la munca, zi de ziPotrivit ei, compania le recomandă angajatelor de la vânzări să poarte rochii, fuste şi pantofi cu toc, informeaza mediafax.ro.

Harvell, în vârstă de 32 de ani, a dat compania pentru care lucra, Wyndham Vacation Ownership, în judecată la Manhattan Federal Court. Ea cere daune în valoare de 1,5 milioane de dolari. Compania Wyndham Vacation Ownership nu a răspuns la mesajele trimise de jurnaliştii de la New York Post.

Publicat: 05 Nov. 2018, 10:43 Life
Pe aceeași temă