Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache au fost concediate de cea mai apreciată orchestră din țară! Culisele unei decizii care revoltă lumea muzicală populară

Publicat: 06 May. 2021, 21:54 Vedete

Reporterii CIAO.RO au aflat, în exclusivitate, motivele pentru care două dintre cele mai îndrăgite doamne ale muzicii populare românești au fost concediate!

Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, două dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România, au fost puse în fața unei decizii absolut revoltătoare.

Totul s-a întâmplat în mare secret, atunci când oficialii care conduc orchestra ”Rapsozii Botoșanilor”, instituție la care cele două mari interprete activau de ani buni, s-au decis să le concedieze!

Vestea a picat ca un trăsnet, însă, prin eleganța care le definește, niciuna dintre ele nu și-a dorit să facă tam-tam pe acest subiect

Contactată telefonic de reporterii CIAO.RO, Sofia Vicoveanca s-a abținut din a face declarații cu privire la acest subiect. Nici Daniela Condurache nu a putut oferi detalii în momentul în care a fost apelată.

Potrivit surselor CIAO.RO, se pare că Sofia Vicoveanca nu mai activează la orchestra “Rapsozii Botoșanilor” începând cu data de 1 Aprilie 2021.

De asemenea, am aflat că celebra artistă a rămas în relații bune cu “Rapsozii Botoșanilor” și vor mai colabora la nevoie. După ce a fost înștiințată că nu va mai avea activitate, artista și-a manifestat dorința, în fața colegilor de breaslă, de a se îngriji mai mult de starea ei de sănătate.

La vârsta de 79 de ani, Sofia Vicoveanca este o artistă renumită în lumea muzicii populare. S-a născut într-o zi de 23 septembrie, în timpul celui de-al doilea război mondial, în Ucraina. Celebra interpretă împlinește pe 1 octombrie 2021, 62 de ani de când cântă și își încântă fanii.

De cealaltă parte, artista Daniela Condurache susține că la mijloc au fost alte discuții: ”N-am fost data afara, am ajuns de comun acord la aceasta intelegere. Inainte de pandemie aveam atat de multe solicitari incat se suprapuneau spectacolele si chiar aveam de gand sa plec. Dar, in continuare am ramas aici, suntem colegi de atatia ani, am realizat atatea proiecte minunate. Si organizam in continuare spectacole unde vom fi prezente amandoua, eu si doamna Sofia Vicoveanca”, a precizat îndrăgita interpretă pentru starpopular.ro.

Publicat: 06 May. 2021, 21:54 Vedete
Pe aceeași temă