O fată de 22 de ani a murit de coronavirus, după ce DSP i-a ignorat apelurile!

Publicat: 31 Jul. 2020, 07:49 Arhiva

Studentă în ultimul an la ASE, Andreea Ciopleiaș a ajuns pe 20 iulie, din proprie inițiativă, la Spitalul de Urgență din Pitești, cu o ambulanță care a luat-o de acasă, din Rucăr.

Mama sa murise de două zile, din cauza COVID, făcând la 53 de ani o formă severă. După decesul mamei, nimeni din DSP nu a făcut o anchetă epidemiologică, așa că fata a sunat la 112 când s-a simțit rău, cu febră crescută. Ziarul Libertatea a prezentat astăzi acest caz.

La spitalul din Pitești i s-a făcut testul COVID într-un cort și a fost trimisă acasă. Avea să moară o săptămână mai târziu, la același spital. Întrebat de ce, deși mama fetei de 22 murise de COVID, nu a procedat altfel, Spitalul de Urgență din Pitești a spus că fata n-a vrut să se interneze, însă înregistrările Andreei către unchiul său, spun altceva.

În imagini, se vede interiorul unui cort curat, dar improvizat și dotat cu două tărgi, una nedesfăcută. În înregistrări, fata povestește calm cum “Inițial a vrut să mă bage în spital și nu a mai fost niciun loc”.

Apoi, cu febră crescută și trecută prin trei spitale, Andreea s-a stins și ea, chiar în ziua în care își invitase părinții și prietenii la ASE, ca să sărbătorească terminarea facultății.

 

Publicat: 31 Jul. 2020, 07:49 Arhiva
Tags:
Pe aceeași temă