O ceartă din cauza unui leagăn între doi copii a degenerat într-o bătaie între taţii lor

Publicat: 02 Sep. 2019, 14:46 Life
O ceartă din cauza unui leagăn între doi copii a degenerat într-o bătaie între taţii lor

Cei doi s-au bătut, bătaia fiind filmată şi publicată pe reţelele de socializare.

O ceartă din cauza unui leagăn. Cearta între doi copii, de 9, respectiv 11 ani a degenerat într-un conflict major între taţii lor.

Incidentul între cei mici a pornit de la un leagăn, dintr-un parc de joacă. Copiii s-au certat şi unul dintre ei şi-a sunat tatăl, care i-a făcut observaţie celuilalt copil. La rândul său, şi acesta şi-a chemat tatăl. Supărat că cineva i-a făcut observaţie copilului lui, a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe celălalt adult.

O ceartă din cauza unui leagăn

O ceartă din cauza unui leagăn între doi copii

Totul a fost filmat de cineva care trecea prin zonă. Imaginile au fost văzute şi de către poliţişti, care s-au autosesizat şi au început cercetările într-un dosar de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din fața unui bloc din municipiul Iași, l-ar fi agresat fizic cu pumnii și picioarele pe un alt bărbat, de 45 ani, din municipiul Iaşi, de faţă fiind şi alte persoane”, a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore într-un dosar de loviri sau alte violențe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În urma audierilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, procurorii au decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Publicat: 02 Sep. 2019, 14:46 Life
Pe aceeași temă