O batranica de 72 de ani efectiv rupe sala de fitness in doua! Tu nu o sa poti sa faci niciodata ce face ea la varsta ei! VIDEO

Publicat: 19 Mar. 2019, 13:47 Life

Crezi ca antrenamentele tale de la sala sunt grele, atunci trebuie sa o urmaresti pe bunica asta sa vezi ce poate sa faca ea!

O batranica de 72 de ani efectiv rupe sala de fitness in doua! Cum se antreneaza! Femeia din imagini are 72 de ani si sta in maini, face flotari, abdomene dintre cele mai dificile si o gramada de exercitii de fitness pe care multe femei tinere nici nu le-ar incerca.

Bunica asta din Statele Unite a reusit sa stranga milioane de vizualizari pe Youtube la cateva filmulete cu ea antrenandu-se in sala de fitness. Faptul ca are 72 de ani si arata perfect pentru varsta ei este doar o parte a succesului sau in mediul online.

O batranica de 72 de ani efectiv rupe sala de fitness in doua

In realitate, bunicuta asta face o serie de antrenamente atat de dificile incat milioanele de oameni care au urmarit-o au ramas socati de ce poate face. Pentru varsta ei este atat de atletica incat ridica greutati foarte mari si face inclusiv sarituri pe cutii de pe loc.

Sta in maini la perete, sau pe o bara cu discuri in timp ce este tinuta de altcineva cu picioarele suspendate in aer, reuseste sa se catere cu propria forta pe o sfoara doar cu mainile goale, face flotari si abdomene cu un disc de 15 kilograme in brate.

Sta in scandura si face genoflexiuni intr-un singur picior si toate astea fara sa transpire sau sa se straduiasca prea mult. Imaginile cu bunicuta asta super-puternica au devenit virale si toata lumea o felicita pentru stilul ei de viata.

Publicat: 19 Mar. 2019, 13:47 Life
Pe aceeași temă