O alta fata este data disparuta! Irina Elena Cristiana are 16 ani si a disparut din Bucuresti

Publicat: 31 Jul. 2019, 17:44 Ciao.ro
O alta fata este data disparuta! Irina Elena Cristiana are 16 ani si a disparut din Bucuresti

Situatia din Romania este din ce in ce mai dramatica si zilnic apar noi cazuri de disparitie.

O alta fata este data disparuta! Irina Elena Cristiana, in varsta de 16 ani, a disparut de acasa, din Bucuresti, iar familia o cauta cu disperare.

O alta minora este data disparuta si este cautata cu disperare atat de parinti, cat si de politie. Se pare ca Irina Elena Cristiana Voicu este de negasit de mai bine de 24 de ore.

O alta fata este data disparuta

O alta fata este data disparuta

Din informatiile furnizate de parinti, adolescenta a disparut de la domiciliul ei din sectorul 3, Bucuresti, conform observator.tv.

Toti cei care au vauzt-o sau care pot oferi detalii despre tanara sunt rugati sa anunte Politia sau sa sune la numarul unic de urgenta 12.

Adriana Saftoiu: „Nu cred nimic din ce ni se serveste public! Acel monstru nu e singur!”

Mai multe persoane publice lanseaza teorii referitoare la rasturnari spectaculoase de situatie in cazul criminalului din Caracal.

Adriana Saftoiu: „Nu cred nimic din ce ni se serveste public!” Apar din ce in ce mai multe voci care sustin ca mai multe elemente din ancheta nu se leaga, iar declaratiile criminalului sunt contradictorii cu faptele.

Adriana Saftoiu, deputat PNL, a fost doar una dintre cele mai cunoscute persoane publice care ia atitudine si spune ce gandeste vis-a-vis de acest caz. Teoriile care sunt dezbatute in spatiul public dar pe care cu siguranta si anchetatorii le iau in considerare se refera si la eventuali complici si la posibilitatea ca fetele sa fie traficate. Mai multi specialisti sustin ca Gheorghe Dinca nu ar fi putut sa incinereze trupul Alexandrei intr-un butoi de tabla in curtea casei lui.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu ați auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziți vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înțeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci… cazul, cazul, oameni buni… e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Și cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris, marți, pe Facebook, deputatul PNL Adriana Săftoiu.

Publicat: 31 Jul. 2019, 17:44 Ciao.ro
Pe aceeași temă