Politistul cu care a vorbit Alexandra a trecut printr-o tragedie. Si-a pierdut fiica in Maternitatea Giulesti

Publicat: 31 iul. 2019, 15:13 Autor: Simona News 3
Politistul cu care a vorbit Alexandra a trecut printr-o tragedie. Si-a pierdut fiica in Maternitatea Giulesti

Politistul Vasilica Viorel Florescu este cel care care a preluat apelul Alexandrei de la operatoarele 112.

Politistul cu care a vorbit Alexandra a trecut printr-o tragedie. Vasilica Viorel Florescu refuza sa mai vorbeasca despre cazul din Caracal.

Acesta stie cum este sa pierzi un copil, fiindca, la randul sau, a trecut printr-o drama. Fetita sa nou-nascuta a ars la Maternitatea Giulesti, insa spune ca sunt detalii care nu pot fi date.

Politistul cu care a vorbit Alexandra a trecut printr-o tragedie

Fiica lui, Alexia Gabriela se nascuse prematur la data de 16 iulie 2010 la Slatina insa a fost transferata la Bucuresti pdin cauza unei probleme cu inima.

Apar noi mesaje in cazul Alexandrei! „Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case la trei case distanta de cea a lui Dinca”

„Soţia a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetiţa mea, Alexia-Gabriela, s-a născut la 36 de săptămâni şi, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare. Au resuscitat-o şi au transferat-o la ‘Grigore Alexandrescu’. Mi-am identificat copilul după trăsăturile feţei, sprâncene şi păr.

Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reuşit. Nici n-am apucat să-mi ţin copilul în braţe” a spus politistul Vasilica Viorel Florescu pentru WOWbiz, la acel moment.

Au aparut STENOGRAMELE discutiilor dintre Alexandra si politisti, publicate de unchiul fetei

Publicat: 31 iul. 2019, 15:13 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×