S-a aflat acum! Oasele gasite in casa lui Dinca nu sunt ale Alexandrei

Publicat: 31 iul. 2019, 16:13 Autor: Simona Ciao.ro
S-a aflat acum! Oasele gasite in casa lui Dinca nu sunt ale Alexandrei

Specialistul criminolog, Dan Antonescu, a dar informatii care ar putea fi vitale.

Oasele gasite in casa lui Dinca nu sunt ale Alexandrei. Dan Antonescu a spus ca s-a demonstrat deja ca in acel butoi nu erau conditii pentru incinerarea unui cadavru,dar va fi dificil de aflat provenienta acestor oase din cauza ca sunt extrem de vechi.

„Autorul minte și încearcă să conducă spre direcții greșite ancheta. Este posibil ca aceste oase să aparțină unei alte fete.

Oasele gasite in casa lui Dinca nu sunt ale Alexandrei

Sau varianta ideală, să nu uităm că omul acesta a avut comenzi de reparat, de construit cavouri, locuri de veci în cimitir și este cunoscut că mai ales faptul că studenții de la medicnă cumpără pe câțiva lei oseminte pe care să le folosească la documentarea în facultate.

Este posibil ca el să fii luat ceva, oamenii respectivi poate au vrut să cumpere doar o anumită parte și ceea ce a rămas a pus pe foc în sensul că pot fi distruse.

Individul acesta trebuie să spună adevărul. I-a plimbat pe niște coclauri, el cunoaște toate aceste locuri. Nu poate invoca că nu își amintește. Este un mincinos”, a spus Dan Antonescu, potrivit Antena3.

Gheorghe Dinca a fost adus in Bucuresti pentru o expertiza psihiatrica

In decursul zilei de azi, Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava, unde a fost supus unei expertize psihiatrice. Se pare ca tot aici, acesta va primi si ingrijiri medicale, fiindca a motivat ca se simte rau.

Barbatul a fost adus sub escorta la Penitenciarul Jilava iar surse judiciare au precizat ca Gheorghe Dinca va fi supus unui control general medical amanuntit.

Dupa aceea va fi dus la sediul Institutului National de Medicina Legala (INML) pentru a i se pute face expertiza psihiatrica necesara.

Barbatul a acuzat dureri la nivelul coastelor si al pieptului si a spus ca ar putea avea o fractura provocata de anchetatori, fiindca atunci cand acestia au decins la locuinta sa pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele in momentul imobilizarii.

Publicat: 31 iul. 2019, 16:13 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×