Nu s-au mai putut abtine si au inceput sa faca amor pe plaja, dar au regretat totul imediat! Ce s-a intamplat cu acesti tineri la scurt timp VIDEO

Publicat: 15 mart. 2018, 19:36 Autor: madalina m. Life

Doi tineri au inceput sa faca amor pe plaja, insa au fost filmati.

Scenele desprinse din filmele pentru adulti s-au petrecut pe o plaja din Thailanda, acolo unde cei doi s-au lasat cuprinsi de pasiune si n-au mai tinut cont ca se afla intr-un loc public. La scurt timp, insa, cei doi amorezi au regretat totul.

Cei doi turisti se aflau in vacanta atunci cand au inceput sa faca amor pe plaja. Dupa ce filmuletul a fost publicat pe retelele sociale, spre amuzamentul internautilor, imaginile au reusit sa atraga o atentie nedorita.

Nu s-au mai putut abtine si au inceput sa faca amor pe plaja

Acum autoritatile din Thailanda ii cauta pe cei doi iubareti care au inceput sa faca sex pe una dintre plaje. Din cate se pare, i-ar astepta o pedeapsa destul de dura pentru ca au incalcat cateva legi.

Mai mult, acestia au fost filmat pe plaja Dongtan, intr-o dimineata, in jurul orei 8:00, imediat ce plecasera de la o petrecere. Acestia ar fi petrecut toata noaptea si nu s-au mai putut abtine pana cand ar fi ajuns in camera de hotel.

Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri si observand ca pe plaja nu e nimeni, barbatul si femeia din filmulet au inceput sa se iubeasca foarte patimas. Scenele de amor au fost insa surprinse in cateva secunde.

Chit ca identitatea celor doi tineri a ramas necunoscuta, politistii au lansat un apel in randul populatiei, ca acestia sa fie gasiti si trasi din raspundere. Ei au fost cautati in special in zona resortului Pattaya, din Thailanda.

Momentele intime s-au petrecut imediat dupa o petrecere care a avut loc in zona. Cei doi n-au mai asteptat sa ajunga in camera de hotel, asa ca au inceput sa faca amor chiar pe plaja, pe o teava de scurgere de mari dimensiuni.

Femeia din filmulet poate fi observata cum se lasa pe spate, in timp ce barbatul se apleaca peste ea. Totodata, martorii au povestit ca cei doi au facut sex pentru aproximativ trei minute, dupa care au inceput sa fie strigati de alti oameni care le cereau sa se opreasca.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 15 mart. 2018, 19:36 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă