Acest cuplu a primit interzis intr-un hotel de patru stele! Ce au facut indragostitii de sase ori intr-o singura luna. Nici n-au stat pe ganduri

Publicat: 07 mart. 2018, 16:30 Autor: madalina m. Life

Un cuplu din Marea Britanie a reusit sa primeasca interzis intr-un hotel de patru stele.

Cei doi adolescenti i-au enervat la culme pe managerii acelui hotel, iar acestia s-au vazut nevoiti sa intervina. Asta mai ales ca tinerii nu pareau ca s-ar fi oprit prea curand, daca nu li s-ar fi atras atentia in acest sens.

Totodata, indragostitii au resimtit si consecintele cat se poate de rapid, dupa ce conducerea de la acel hotel s-a prins de schema pe care Luke Donovan si Taylor Perkins o tot puneau in practica.

Acest cuplu a primit interzis intr-un hotel de patru stele

Adolescentii de 19 si, respectiv, 18 ani, au decis sa se bucure de o reducere pe care o primeau daca isi rezervau o camera la Royal Hotel, din centrul orasului Cardiff. Acestia au aplicat un cod pe care il primeau pe „booking.com” de sase ori in aceeasi luna.

Cand si-au dat seama de metoda pe care tinerii o pun in practica tot mai des, managerii au decis sa puna piciorul in prag. Astfel, Luke Donovan si Taylor Perkins au primit o interdictie de a mai calca vreodata in acel hotel.

Totusi, adolescentii au povestit si de ce au decis sa se cazeze atat de des la respectivul hotel luxos din Cardiff, dar si cum a reactionat unul dintre manageri atunci cand si-a dat seama ca tinerii petrecusera foarte mult timp acolo.

Acest cuplu a primit interzis intr-un hotel de patru stele

„Am avut ceva probleme cu o usa care nu se inchidea, dar si cu apa de la dus. Am cerut sa fim ajutati de catre angajati, dar unul dintre manageri ne-a spus ca profitam de hotel mult prea tare.

S-a plans ca ne rezervam o camera prin acel site si ca nu avem bani intr-un cont bancar. Ne-a oferit 45 de lire si ne-a spus sa nu ne mai intoarcem niciodata la acolo. Noi iubim acel hotel si nu avem nicio vina ca ei ofera reduceri pentru clientii fideli.

Daca te cazezi acolo pentru trei nopti la rand primesti o sticla de vin din partea casei. Noi mereu am avut parte si de alte beneficii pentru ca am stat zece nopti si am primit una gratis”, a povestit Luke Donovan.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 07 mart. 2018, 16:30 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă