Noi scene intime dintre Brigitte si Pastrama! El i-a pus mainile pe fund, ea l-a sarutat pasional iar apoi au dat frau liber pasiunii in dormitor! VIDEO

Publicat: 14 Apr. 2019, 12:37 News 3

Daca la inceput totul parea o gluma, acum si concurentii din FERMA si-au dat seama ca relatia lor este cat se poate de serioasa!

Noi scene intime intre Brigitte si Pastrama

„Unde ai fost ba ca te omor! Dezbraca-te. Iti multumesc pentru prima seara romantica. Te-am simtit fierbinte. Doamne ce fericit eram cand te-am luat in brate! Te doresc!” au fost replicile cu care Pastrama i-a aratat Brigittei cat de mult o iubeste.

„Mi-am dat seama ca am avut niste sentimete foarte ciudate. Mi-am dat seama ca imi era foarte dor de Florin inca de cand am plecat” a spus Brigitte la testimoniale.

Brigitte se pare ca este si ea vrajita pana peste cap de Florin Pastrama si tot ce isi doreste este sa fie impreuna cu el: „Doamne, numai la tine m-am gandit, asa ceva!? Deci vreau sa inving, vreau sa inving, vreau sa fiu cu tine! Te iubesc! Te doresc. Din tot sufletul si din tot corpul si din toata inima!”

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Apr. 2019, 12:37 News 3
Pe aceeași temă