Noi scene intime dintre Brigitte si Pastrama! El i-a pus mainile pe fund, ea l-a sarutat pasional iar apoi au dat frau liber pasiunii in dormitor! VIDEO

Publicat: 14 Apr. 2019, 12:37 News 3

Daca la inceput totul parea o gluma, acum si concurentii din FERMA si-au dat seama ca relatia lor este cat se poate de serioasa!

Noi scene intime intre Brigitte si Pastrama! El i-a pus mainile pe fund, ea l-a sarutat! Brigitte si Pastrama par sa nu se mai jeneze deloc de ceilalti concurenti din FERMA si isi arata dragostea la fiecare pas.

Daca inainte erau ceva mai timizi si preferau sa se sarute afara din FERMA, in curte sau noaptea in pat cand era inturneri ci dormeau impreuna acum lucrurile au luat o noua intorsatura cat se poate de serioasa. Cei doi indragostiti se tin in brate, se ating si se saruta peste tot prin FERMA indiferent cine este langa ei si ii vede.

Ultimul lor gest de dragoste a fost chiar de fata cu durul Catalin Zmarandescu si Diana Belbita. Pastrama i-a pus mainile pe fund lui Brigitte iar ea l-a sarutat dupa care n-au mai rezistat si au dat drumul pasiunii in pat in dormitor.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Apr. 2019, 12:37 News 3
Pe aceeași temă