Nelu Tătaru, declarație îngrijorătoare: „Să ajungi de o lună de zile să strici toată perioada…”

Publicat: 23 Jun. 2020, 08:16 Arhiva
Nelu Tătaru, declarație îngrijorătoare: „Să ajungi de o lună de zile să strici toată perioada…”

Nelu Tătaru a explicat, luni seara, că situația actuală din România este îngrijorătoare, condamnând atitudinea celor care „instigă” la nerespectarea măsurilor de prevenire a transmisiei virusului SARS-CoV-2.

„Îngrijorătoare este atitudinea celor care instigă la nerespectarea acestor precauţii şi este foarte grav acest lucru. Marea masă a românilor au respectat şi au răbdat trei luni. Să ajungi de o lună de zile să îi strici toată perioada, răbdarea, suferinţa pe care a strâns-o prin a-i arăta că nu a fost nimic…

Am văzut de 10 zile că această bagatelizare poate da semne că încă există acea infecţie coronavirus, nu că nu a fost nimic. Şi poate unii dintre cei erau mari contestatari au trecut prin această suferinţă. Cred că politicul a venit prea repede peste medical, în vreme ce economicul este cel care ne arată tuturor unde suntem”, a declarat Nelu Tătaru, la Realitatea Plus.

Câți români au fost testați pentru coronavirus

Ministrul Sănătăţii a precizat că până acum au fost testaţi 371.000 de români. Grupul de comunicare Strategică a anunțat în bilanțul zilnic de astăzi că până la această date în România au fost prelucrate 630.374 de teste.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate noi 246 de cazuri de Covid-19. De asemenea, până astăzi au fost confirmate 24291 de cazuri pe teritoriul României, dintre care 17031 au fost vindecați și externați, iar 1523 de persoane au murit din cauza noului coronavirus.

Pandemia de coronavirus a scăpat de sub control?

Pandemia de coronavirus pare că a scăpat de sub control! Duminică s-a înregistrat o creștere record, la nivel global, a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, a raportat  Organizaţia Mondială a Sănătăţii scrie Agerpres.

Bilanţul cazurilor globale de îmbolnăvire a ajuns la peste 8.7 milioane, iar cel al deceselor provocate de COVID-19 la cel puţin 461.000, potrivit unui raport zilnic al OMS.

 

 

Publicat: 23 Jun. 2020, 08:16 Arhiva
Pe aceeași temă