Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi chiar în timpul declarațiilor! Ce informații ascunde ministrul Sănătății

Publicat: 06 Jul. 2020, 10:26 Arhiva
Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi chiar în timpul declarațiilor! Ce informații ascunde ministrul Sănătății

Omul care se luptă în linia I cu noul coronavirus nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi chiar în timpul unor declarații despre trecutul său.

Iată că oboseala și presiunea acumulată încep să-și pună amprenta asupra ministrului Sănătății. Emoțiile au început să fie tot mai prezente în discursul lui, iar în timpul unui interviu la Digi24 chiar a izbuncnit în lacrimi.

I-a murit tatăl când avea doar 18 ani

Nelu Tătaru a povestit despre adolescența lui și viața de student, care a fost una foarte dificială, din cauza morții subite a tatălui său. Ministrul Sănătății avea doar 18 ani, când și-a pierdut părintele. El a urmat liceul sanitar chiar la îndemnul tatălui său.

Aveam 18 ani, tatăl meu avea 43… un frate de 17 ani, mama mea avea 42”, a povestit ministrul, la Digi24, cu ochii în lacrimi.

Mama lui Nelu Tătaru are acum 70 de ani și suferă de mai multe afecțiuni, dar a avut grijă să respecte toate regulile impuse de autorități. ”Sunt mândru de mama mea, respectă întru totul (recomandările). Și acum, când ne întâlnim, stă la distanță, nu lasă mască”, a dezvăluit ministrul.

Cine este Nelu Tătaru

Actualul ministru al Sănătății s-a născut pe 30 septembrie 1972 şi este căsătorit. Astăzi este unul dintre cei mai populari membri ai cabinetului Ludovic Orban.

Între anii 1991 – 1992 a lucrat ca asistent medical stagiar la Spitalul Judeţean Vaslui, iar între 1999 şi 2000 a devenut medic stagiar la aceeaşi unitate medicală, după ce a absolvit Facultatea de Medicină. Au urmat apoi 6 ani de rezidențiat în Chirugie generală UMF Iaşi – Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan Iaşi, iar începând cu anul 2006 a condus Blocul operator la Spitalul Municipal Huşi.

Între anii 2007 – 2010 a condus Spitalul Municipal Huşi. În acelați timp a fost și consilier local în Huşi, iar între 2011 -2012 a fost preşedintele PNL Huşi.

Publicat: 06 Jul. 2020, 10:26 Arhiva
Pe aceeași temă