Ministrul Sănătății din Israel, infectat cu COVID-19, zice că virusul e o ”pedeapsă divină”

Publicat: 08 Apr. 2020, 08:36 News

Ministrul Sănătății din Israel susține că pandemia de coronavirus este, de fapt, ”o pedeapsă divină pentru homosexualitate”. Bărbatul este infectat și el cu COVID-19!

Luna trecută, Ministrul Sănătății israelian, Yaakov Litzman spunea că coronavirusul este ”pedeapsa divină pentru homosexualitate”, dar acum și el este infectat cu virusul venit din China, Wuhan, arată Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost acuzat astfel că a încălcat directivele de distanțare socială impusă chiar de Minister, mergând în continuare să participe la rugăciuni colective. Ministrul Yaakov Litzman conduce și partidul ultra-ortodox al iudaismului din Torah. A fost văzut rugându-se în casa unui membru din sectă. Iar la 3 zile după ce adunările colective fuseseră interzise, el a fost zărit într-o sinagogă, arată sursa citată.

Bărbatul și soția lui, Chava, sunt infectați cu COVID-19. Alți oficiali guvernamentali și premierul israelian Benjamin Netanyahu au fost nevoiți să stea în autoizolare timp de 15 zile.

În 2016, Yaakov Litzman a votat împotriva uniunilor civile de acelaşi sex şi a adopţiilor în familii homosexuale.

Publicat: 08 Apr. 2020, 08:36 News
Pe aceeași temă