N-ai fi crezut! Ce recomandă cetățenilor Autoritatea Daneză pentru Sănătate în timpul pandemiei de coronavirus

Publicat: 21 Apr. 2020, 15:41 Arhiva

Ce recomandă Autoritatea Daneză pentru Sănătate. Directorul General al Autorității pentru Sănătate din Danemarca, Soren Brostrom, le recomandă cetățenilor să aibă parte de interacțiuni intime, arată Mediafax.

Într-o conferință, directorul a vorbit despre acest lucru, chiar dacă sunt nevoiți cetățenii să iasă din case. Până la momentul actual, în Danemarca sunt 364 de decese din cauza Covid-19 și 7695 de oameni infectați cu noul virus venit din China. Astfel, directorul Soren Brostrom a declarat public că ar fi bine ca oamenii să aibă parte de activitate sexuală în timpul pandemiei de coronavirus.

„Sexul este bun, sexul este sănătos. Departamentul de Sănătate vă încurajează să faceţi sex. Suntem fiinţe sexuale şi, desigur, trebuie să facem sex. Chiar dacă eşti single, relaţiile sexuale scurte şi practicate cu o singură persoană nu ar trebui să fie o problemă“, a spus directorul, potrivit sursei citate.

“Există o interdicţie împotriva adunărilor a zece sau mai multe persoane. Nu este cazul aici. Riscul de infecţie este cel mai mare la adunările mai mari. Deci cred că mai există loc în societatea noastră pentru această formă de contact social deosebit de important. Nici măcar persoanele care au un număr relativ mare de parteneri sexuali diferiţi nu trebuie să se simtă inhibate de măsurile de distanţare socială. Ca în cazul oricărui alt contact uman, există riscul de infectare. Dar, desigur, o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”, a spus el.

Publicat: 21 Apr. 2020, 15:41 Arhiva
Pe aceeași temă