Motivul pentru care Mirabela Dauer a ales să-și schimbe religia. ”Cine mă îngropa?”

Publicat: 29 Jun. 2020, 13:33 Vedete
Motivul pentru care Mirabela Dauer a ales să-și schimbe religia. ”Cine mă îngropa?”

Mirabela Dauer a ales să-și schimbe religia evraică în cea creștină ortodoxă în urmă cu câțiva ani, însă nimeni nu a știut de ce vedeta a luat această decizie. Recent, cântăreața a făcut declarații pe tema acestui subiect care a ridicat numeroase semne de întrebare.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai bune voci românești a ultimilor zeci de ani. Vedeta își încântă fanii pe oriunde merge cu vocea sa inconfundabilă, însă deciziile pe care vedeta le-a luat de-a lungul timpului i-au făcut pe fani să își pună semne de întrebare.

Mirabela Dauer, despre decizia de a-și schimba religia

Într-o emisiune TV, cântăreața a mărturisit cu lux de amănute despre faptul că în urmă cu mulți ani a hotorât să se călugărască, dar asta după ce și-a schimbat religia.

Puțină lume știe faptul că Mirabela Dauer a avut un moment în care și-a dorit să renunțe la cariera de succes, la cântat, și să îmbrace haina monahală. Ba chiar își alesese și mănăstirea în care voia să rămână, însă o discuție profundă cu nașul ei, care este preot, a ajutat-o foarte mult să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: <>. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer la Antena Stars.

Totodată artista a explicat ce a făcut-o să își schimbe religia.

”Tu crezi că prietenii mei m-ar pune într-un coșciug și să mă trimită să mă îngroape… Cine mă îngropa pe mine aici. Toți prietenii mei sunt ortodocși. Familia mea locuiește în Israel”, a spus ea în cadrul emisiunii TV

Publicat: 29 Jun. 2020, 13:33 Vedete
Pe aceeași temă