Drama de nedescris trăită de Mirabela Dauer. Cine este tatăl fiului ei și cum o bătea bărbatul

Publicat: 08 mai 2020, 10:11 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Drama de nedescris trăită de Mirabela Dauer. Cine este tatăl fiului ei și cum o bătea bărbatul

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Deși a încântat publicul zeci de ani cu melodiile sale, artista ascunde în spatele zâmbetului o adevărată dramă. A fost despărțită de fiul ei, iar bărbatul cu care a fost căsătorită o agresa fizic.

Mirabela Dauer, bătută de soțul ei

Mirabela Dauer a debutat pe scena muzicală din România în anul 1963, pe când avea doar 16 ani. Cariera ei avea să fie una impresionantă. De-a lungul timpului, artista a depășit 1.000 de cântece în repertoriul ei. Deși a fost și este în continuare una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră, Mirabela Dauer a avut parte de multe lovituri în plan personal.

S-a căsătorit de la o vârstă fragedă. Avea 18 ani când a decis să-și unească destinele cu Willi Dauer. Căsătoria acestora nu a durat însă mult. Artista a decis să-și refacă viața alături de regizorul Dan Traian Popovici. Din relația lor s-a născut și un băiat, singurul fiu al cântăreței. Dan Alexandru Popovici a venit pe lume în luna martie a anului 1977.

Căsătoria cu regizorul a reprezentat însă o mare dezamăgire pentru Mirabela Dauer. Acesta o bătea frecvent, iar relația lor s-a deteriorat din ce în ce mai mult. Artista a dezvăluit la un moment dat faptul că bărbatul a amenințat-o cu moartea și a lovit-o cu un fier de călcat. Astfel, atunci când fiul ei avea doar 3 ani, cântăreața a decis să divorțeze. Atunci a început însă cel mai mare coșmar al Mirabelei Dauer.

Soțul ei a acuzat-o că l-ar fi înșelat, iar instanța i-a acordat acestuia custodia băiatului. Decizia i-a provocat artistei o imensă durere, care avea să o urmărească întreaga viață. Mai mult, tatăl Mirabelei Dauer a decedat la scurt timp după aceea, de dorul nepotului său. ”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el.S-a întors cu fața la perete și a murit”, declara cântăreața în urmă cu câțiva ani.

Mirabela Dauer, separată de fiu

Mirabela Dauer a așteptat 9 ani până să-și revadă copilul. Nanu, așa cum îl alintă artista, a crescut cu tatăl lui și cu soția acestuia. Deși cântăreața i-a plătit pensie alimentară, băiatul nu a vrut să păstreze legătura cu mama lui. Mai mult, cu ani în urmă, acesta făcea o declarație care i-a rupt sufletul artistei.

”Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică ușoară, care îmi este datoare cu niște bani”, spunea bărbatul, care acum are 43 de ani.

De-a lungul anilor, Mirabela Dauer și-a păstrat viața personală cât mai departe de ochii presei. Totuși, de fiecare dată când a deschis subiectul cel mai dureros din viața ei, aceasta a lăsat să se înțeleagă că sufletul de mamă poate depăși orice obstacol. Artista și-ar dori enorm să reia legătura cu fiul ei.

”Poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a declarat Mirabela Dauer.

Publicat: 08 mai 2020, 10:11 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă