Revoltător! Ce pensie primește Mirabela Dauer, după zeci de ani de carieră: ”Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre”

Publicat: 27 feb. 2020, 14:52 Autor: Elena Vedete

Mirabela Dauer este una dintre cele mai bune și apreciate voci din Generația de Aur a artiștilor care ne fac cinste că suntem români. Muzica ei este cunoscută atât în țară, cât și peste hotare, fiind îndrăgită de un număr imens de persoane.

La cei 70 de ani ai săi, Mirabela Dauer se poate lăuda cu o carieră extrem de frumoasă, cu peste 40 de albume scoase, sute de spectacole și mii de fani care o iubesc și o apreciază. După zeci de ani de carieră, îndrăgita artistă a scos la lumină detalii dureroase din viața ei. Mai exact, pensia pe care o primește lunar, din partea statului, una extrem de mică, informează playtech.ro.

Ce pensie primește Mirabela Dauer

Deși toți se așteptau să fie vorba de o sumă colosală, realitatea este alta. Pensia pe care o primește Mirabela Dauer este aproape infimă. Mai exact, dacă nu ar mai avea concerte, vedeta ar fi fost nevoită să trăiască, lunar, cu doar 760 lei. Cu toate acestea, senină și sinceră ca de fiecare dată, Mirabela Dauer nu vrea să i se plângă de milă, considerând că sunt oameni mult mai necăjiți, care o duc mult mai rău decât ea.

760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil atât meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”,  a declarat artista.

Publicat: 27 feb. 2020, 14:52 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă