Mirabela Dauer, dezvăluiri teribile despre bătăile la care a fost supusă de fostul soţ: „A început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat”

Publicat: 13 ian. 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mirabela Dauer s-a bucurat de un succes răsunător în carieră, însă nu s-ar putea spune acelaşi lucru şi despre viaţa sa personală. Căsătorită de două ori, cu două divorțuri la activ, îndrăgita interpretă a povestit cu lux de amănunte detalii şocante despre calvarul pe care l-a trăit în tinereţe. 

Mirabela Dauer s-a căsătorit la vârsta majoratului cu Willy Dauer, dar după 5 ani au hotărât să se separe.

„La cârciuma unde ne-am căsătorit, tot acolo ne-am și despărțit. Eram noi doi și tata. Ei au băut bere, eu, suc, am mâncat, am petrecut și am divortat la tribunalul de vizavi”, povestea Mirabela, într-un interviu pentru Revista Tango.

Mirabela Dauer, dezvăluiri teribile despre bătăile la care a fost supusă de fostul soţ

Cel de-al doilea soț, Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, artista povesteşte că a trăit un adevărat coşmar. Şi-a dat seama destul de repede că nu a făcut o alegere bună, însă a crezut până în ultima clipă că bărbatul se va schimba.

„După doar două săptămâni de la oficializarea relaţiei, mi-am dat seama că am greşit crunt măritându-mă cu el. Au început bătăile. Popovici bea din cale-afară de mult. După ce am rămas însărcinată, mi-am zis că, poate, după naşterea copilului se va schimba. S-a bucurat grozav când a aflat că va fi tată. Rărise semnificativ şi bătăile. Însă după ce am născut şi m-am întors acasă, bătăile au reînceput mai rău ca înainte.

N-am mai putut să alăptez, căci îmi secase laptele din cauza atâtor bătăi. Popovici nu m-a ajutat deloc după ce am născut. Un an şi jumătte m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră. Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980″, a povestit Mirabela Dauer.

„Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe Litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă.

Am fost dusă de urgenţă la spital cu Salvarea. A doua zi a venit şi Popovici, cu flori. Voia să-l iert, dar de data asta nu am mai putut. I-am spus că vreau să divorţez. Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ. Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovoci. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, scrisă de Anca Nicoleanu și publicată la editura Nemira, în 2002.

Artista nu are o relaţie bună cu fiul său

Interpreta Mirabela Dauer a suferit enorm de dorul fiului ei, Nanu, acum în vârstă de 45 de ani, rămas în custodia fostului soț, Traian Popovici. Solista nu și-a mai văzut băiatul de mai bine de 20 de ani și se pare că s-a resemnat cu gândul că nu mai pot avea o relație apropiată.

Întrebată în cadrul unui interviu mai vechi dacă ar vrea ca acesta să o caute şi să reia astfel legătura, cântăreaţa a răspuns fără să stea pe gânduri:  “Nu aș vrea să mă caute. Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer la Antena 3 CNN.

„Eu sunt un om fericit. În primul rând mă face viața fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, bucuros că aud păsărelele, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața?”, a mai spus artista.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 ian. 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă