Bătută, umilită și înșelată, o vedetă de la noi a rămas și fără copil! Dezvăluiri înfiorătoare ale artistei

Publicat: 07 mai 2020, 09:09 Autor: ileana.ghinea General

„Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, s-a întors cu fața la perete și a murit”. Prin această cumplită experiență a fost obligată să treacă una dintre cele mai mari artiste de la noi. Este artista pe fața căreia, în cei peste 40 de ani de activitate, întotdeauna ai văzut zâmbetul pe buze, în ciuda dramei pe care a trecut.

Bătută, umilită, înșelată, vedeta despre care vom vorbi în continuare a primit și cea mai dură lovitură pe care i-o poți da unei mame: i-a fost luat copilul.

„Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, s-a întors cu fața la perete și a murit”

Aceasta este declarația pe care a făcut-o Mirabela Dauer acum ceva timp și se referă la momentul în care tatăl ei a decis să părăsească această lume. Despărțirea de nepot i-a grăbit moarte tatălui ei.

Mirabela Dauer are un fiu de 43 de ani

Deși puțini sunt cei care știu acest lucru, din al doilea mariaj al Mirabelei Dauer, cel cu Dan Traian Popovici, s-a născut un băiat, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu. Din păcate, artista s-a putut bucura de fiul ei doar 2 ani, pentru că după un divorț urât și traumatizant, fostul soț i-a luat copilul. Un final cumva anunțat de un mariaj traumatizant, la rându-i, presărat cu nenumărate bătăi, umilință și acuze. Nu o dată, Popovici a acuzat-o pe artistă că l-ar fi înșelat, în timp ce ea a susținut mereu că mama soțului ei nu a acceptat-o.

„Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani!”

Din păcate, trecerea anilor nu i-a adus Mirabelei Dauer vreo mulțumire din partea celui pe care l-a adus pe lume. Cei doi s-au revăzut atunci când băiatul avea 12 ani, însă concluzia a fost clară: din păcate, nimic nu se mai poate recupera.

„Am suferit mult, dar m-am lecuit de el! Dacă nu vrea să mă vadă, asta e! Dumnezeu mi-e martor că am făcut tot ce a ținut de mine ca să îi fiu aproape! Gata, nu mă mai interesează ce face, în ce țară locuiește, pentru mine, este un capitol închis! Mă doare situația asta mult, însă am învățat să trăiesc așa, fără fiul meu aproape”, a declarat Mirabela acum ceva timp, încercând astfel să pună punct situației care o macină de mai bine de 40 de ani.

Publicat: 07 mai 2020, 09:09 Autor: ileana.ghinea General
Pe aceeași temă