Mirabela Dauer a răbufnit în direct la TV. Artista a transmis cel mai dur mesaj: ”Ce e atât de neînțeles”

Publicat: 21 iul. 2020, 14:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Mirabela Dauer a răbufnit în direct la TV. Artista a transmis cel mai dur mesaj: ”Ce e atât de neînțeles”

Mirabela Dauer a transmis un mesaj dur în cadrul unei emisiuni TV. Artista a adresat cele mai dure vorbe celor care nu respectă regulile impuse de autorități.

Într-un moment de sinceritate, Mirabela Dauer a spus tot ce are pe suflet. Supărată, dar mai ales enervată de ceea ce se întâmplă în România, vedeta a fost extrem de dură în declarații.

Invitată în platoul unei emisiuni TV, artista a vorbit despre perioada de izolare și a dezvăluit că de pe data de 9 martie nu a mai ieșit din casă. Totodată a povestit că în tot acest timp a respectat cu strictețe regulile impuse de autorități, iar acum este foarte dezamagită de oamenii pe care nu îi interesează de legi și din cauza cărora infecțiile cu noul coronavirus sunt din ce în ce mai multe.

”Eu sunt corectă, nu ies din casă. Și când ies îmi pun mască, pun mănuși, mă dezinfectez și restul. Sunt supărată pe toți ăștia care ies afară, din cauza lor să stau eu în casă”, a mărturisit, revoltată, Mirabela Dauer, în cadrul unei emisiuni TV.

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru români

În continuare Mirabela Dauer i-a criticat dur pe cei care își fac de cap pe la terase, fără să țină cont de distanțarea socială. Totodată îi consideră vinovați pe aceștia de situația în care ne aflăm.

”Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță. Ce e atât de neînțeles să-ți pui masca aia când ieși din casă. Trebuie să ai grijă de tine, așa ai grijă și de cei din jurul tău”, a mai adăugat artista.

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească

Puțină lume știe faptul că Mirabela Dauer a avut un moment în care și-a dorit să renunțe la cariera de succes, la cântat, și să îmbrace haina monahală. Ba chiar își alesese și mănăstirea în care voia să rămână, însă o discuție profundă cu nașul ei, care este preot, a ajutat-o foarte mult să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer zilele trecute, la Antena Stars.

Publicat: 21 iul. 2020, 14:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă