Mirabela Dauer a fost bătută crunt și amenințată cu moartea: „M-a lovit cu fierul de călcat și mi-a promis că mă omoară”

Publicat: 02 iul. 2020, 08:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când apare în fața fanilor săi, însă puțini sunt cei care știu prin ce greutăți a trecut de-a lungul timpului.

Ajunsă la vârsta de 72 de ani, artista a trecut prin momente cumplite pe vremea când era tânără. A fost căsătorită de două ori, dar ambele căsnicii au eșuat.

Mirabela Dauer, marcată pe viață

Cântăreața a povestit cum a fost bătută crunt de al doilea soț, regizorul de televiziune Traian Popovici. Pe lângă toate aceste lucruri fostul soț a reușit să câștige și custodia băiatul lor, Alexandru.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a povestit Mirabela Dauer la ProTV.

Mirabela Dauer nu și-a refăcut viața

Mirabela Dauer a fost implicată în mai multe relații de-a lungul timpului dar, din nefericire, niciuna nu a rezistat până acum.

”Eu sunt o fire mămoasă, cocoloasă așa. Toți iubiții mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat și cred că a fost prea mult și s-au sufocat. (…) Eu nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea”a spus Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Artista a vrut să se călugărească

Puțină lume știe faptul că Mirabela Dauer a avut un moment în care și-a dorit să renunțe la cariera de succes, la cântat, și să îmbrace haina monahală. Ba chiar își alesese și mănăstirea în care voia să rămână, însă o discuție profundă cu nașul ei, care este preot, a ajutat-o foarte mult să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: . Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer zilele trecute, la Antena Stars.

Publicat: 02 iul. 2020, 08:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă