Mirabela Dauer suferă după fiul care nu vrea să îi mai vorbească: ”Voi fi toată viața mea alături de el”

Publicat: 16 Sep. 2020, 09:01 Vedete

Mirabela Dauer a trecut prin momente dificile, care au reușit să îi lase urme adânci în suflet.  Artista suferă și acum de dorul fiului ei, care i-a fost luat în urma divorțului de Traian Popovici. Se pare că cei doi nu au nici acum o relație bună, iar acest lucru nu face decât să o întristeze pe celebra cântăreață.

Deși mulți ar fi crezut că la cei 73 de ani, Mirabela Dauer are o viață liniștită, lucrurile nu stau deloc așa. Artista este mâcinată de dorul fiului său, care a rămas în custodia fostului soț, Traian Popovici. Nu și-a mai văzut băiatul de aproape 20 de ani, chiar dacă aceasta a încercat să repare lucrurile în relația cu el.

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, povestește Mirabela Dauer, la TVR2.

Mirabela Dauer, suferă după fiul său

Într-un interviu mai vechi, artista mărturisea că Alexandru, refuză să mai vorbească cu ea și o doare faptul că a abandonat-o total: „Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”mai spunea artista.

Mirabela Dauer a pierdut custodia fiului ei atunci când el avea numai doi ani. Fostul soț, Traian Popovici, a susținut la procesul de divorț că a prins-o înșelându-l cu un chitarist. A reușit să influențeze instanța, iar custodia a ajuns la el.

Supărarea a fost atât de mare pentru tatăl Mirabelei, încât a fost ucis de necaz: „Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai povestit artista.

Publicat: 16 Sep. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă