Monica Tatoiu, la un pas de disperare! Fiul său, cu probleme la plămâni, izolat în Italia

Publicat: 30 mart. 2020, 16:15 Autor: Elena Vedete
Monica Tatoiu, la un pas de disperare! Fiul său, cu probleme la plămâni, izolat în Italia

Monica Tatoiu, la un pas de disperare! Fiul său, cu probleme la plămâni, izolat în Italia. Pandemia de coronavirus stârnește panică în întreaga lume, numărul victimelor crescând de la o zi la alta.

Italia este una dintre țările cel mai grav afectate de această problemă, mii de oameni fiind în carantină. Printre aceștia se află și fiul Monicăi Tatoiu, careste nevoit să înfrunte una dintre cele mai mari provocări din viața lui, deoarece s-a născut fără un plămân funcțional, iar pericolul pentru cei cu probleme de sănătate este cu mult mai mare.

Monica Tatoiu ține legătura cu fiul ei prin mediul online, iar recent i-a trimis un mesaj emoționant. „Puiul meu a sărbătorit 26 de ani respectând izolarea de 26 de zile, cu colegii de la muncă şi oameni necunoscuţi de pe stradă, cântând. Dacă el poate şi noi putem să facem ceea ce trebuie. Îmbrăţişări la distanţă”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

Victor a venit pe lume ca un miracol, după o sarcină cu probleme. „29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..Am vrut să mor şi apoi m-am rugat…Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne”, povestea Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp, relatează Cancan.ro.

Publicat: 30 mart. 2020, 16:15 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă