Misty a aflat totul! Andreea Bălan nu a divorțat încă de George Burcea, dar îl urmărește pe Keo!

Publicat: 10 May. 2020, 19:44 Vedete

Andreea Bălan nu a divorțat încă de George Burcea, dar a început să-l urmărească din nou pe Instagram pe fostul ei iubit, Keo, și să-i aprecieze pozele, asta deși multă vreme l-a ținut blocat. Misty a aflat, iar CIAO.RO a obținut primele declarații!

Andreea Bălan și-a șocat apropiații, dar și fanii virtuali care par că nu o mai înțeleg. Artista, care până nu de mult regreta pentru că s-a terminat căsnicia cu George Burcea, pare că a revenit la sentimente mai bune față de fostul iubit, Keo. Ce urmărește? Nici apropiații nu-i înțeleg gestul făcut recent, iar iubita artistului… nici atât!

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că divorțează cu puțin înainte de izolare. Deși și-au dorit o separare fără prea mult tam-tam, cei doi n-au reușit asta, ba din contră, s-au războit prin mesaje, postări în mediul online, sau tot felul de declarații.

Ba mai mult, recent, artista i-ar fi dat unfollow și block actorului pe toate platformele de socializare. În perioada în care s-au certat, Andreea Bălan susținea că nu dorește să facă publice anumite probleme din căsnicia lor, nu dorește scandal, motivând că le-ar putea afecta pe cele două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara.

Așadar, ea a încercat să fie foarte succintă în declarațiile ce aveau legătură cu căsnicia ei și divorțul ce urmează să fie. Apropiații, dar și prietenii ei virtuali i-au ținut partea Andreei Bălan considerând-o victimă în toată această perioadă în care s-a războit cu încă soțul ei, George Burcea. Desigur, o parte din internauți i-au dat crezare și actorului, care spunea în postările sale că artista pozează în victimă și îi îndemna să nu creadă tot ce le spune ea, căci adevărul e cu totul altul.

Andreea Bălan și George Burcea s-au certat și de Paște

Când toată lumea credea că s-au potolit, cei doi au mai împușcat un scandal monstru de Paște, subiect despre care CIAO.ro a scris AICI. A fost liniște și pace vreo două săptămâni până când Andreea Bălan și-a schimbat, se pare, planurile.

Mai nou, artista și-a întors atenția către iubirea ei mai veche de care și-a amintit brusc, sau poate pe care nu a reușit să o uite niciodată: Keo.

Mai exact, după ce l-a scos din lista de prieteni și l-a blocat pe conturile de socializare pe actualul soț, la scurt timp după aceea Andreea Bălan a început să-l urmărească intens – în mediul online – pe fostul ei iubit, Keo, cu care a avut o relație de 8 ani și de care s-a despărțit când acesta s-a îndrăgostit iremediabil de Alexandra Pavel , alias Misty.

Ei bine, după ce ani de zile l-a avut și pe Keo unfollow și nu a mai dorit nici să audă de acesta, de câteva zile Andreea Bălan este foarte interesată de activitatea lui. Pe lângă recentul follow, îi dă și like-uri la postările sale de pe conturile de socializare. Îi apreciază însă doar postările în care acesta apare cântând la pian sau în alte ipostaze în care este singur.

Postările pe care le are împreună cu fiica sa, Arya, sau și cu iubita Misty, cântăreața cu care și-a făcut o familie de mai bine de 6 ani, după ce s-a despărțit de Andreea Bălan, nu “beneficiază” de niciun “like” din partea artistei.

Ce urmărește Andreea Bălan nu știu nici apropiații ei, și cu atât mai puțin fanii ei virtuali care nu mai înțeleg ce se întâmplă. Unii cred că încă suferă după Keo și nu l-a putut uita niciodată, alții cred că vrea să-i atragă cumva atenția lui George Burcea și să-l facă gelos, iar alții o bănuiesc că ar pregăti un nou “circ”, încercând prin gestul ei să tulbure apele în familia lui Keo.

Ce urmărește Andreea Bălan nu știm nici noi, nici fanii ei, însă cu siguranță vom afla de la ea sau din acțiunile pe care urmează să le facă, cert este că internauții i-au adus la cunoștință și iubitei lui Keo – Misty. Blondina le-a răspuns prin câteva filmulețe postate pe insta story.

Misty: “Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei”

 “Dupa marele divorț al anului, am fost puțin stalkerita recunosc și am observat că “ea” i-a dat Follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?”, este una din întrebările pe care Misty a primit-o.

“Neața, dragilor. Bună, Andra. Am primit aseară întrebările de la tine însă le-am lăsat pentru astăzi pentru că era destul de târziu. (…) Îmi cer scuze pentru întârziere, dar a trebuit să mă opresc și să întrerup pentru Arya (fetița ei și a lui Keo – n.r.) care voia să pape. Andra, cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare. Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist“, a răspuns Misty.

“Andreea Bălan îl urmărește pe Keo și îi pune like… nu te deranjează asta?”, întreabă un alt internaut curios.

Misty nu e deranjată de “like-urile” Andreei Bălan pe pagina lui Keo

“Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă și vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări. De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia.

De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? …dar o fac din umbră.

Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară”, a conchis Misty.

Keo: “Viața mea este alta. Sunt extraordinar de fericit”

Dacă Misty a acceptat să le răspundă fanilor la întrebări, Keo nu s-a sinchisit să facă vreo precizare, semn că nu-l mai interesează subiectul Andreea Bălan, căci ține de domeniul trecutului. Mai mult, într-un interviu pe care artistul ni l-a acordat recent, a mărturisit că de când a apărut în viața lui Alexandra și mai apoi fetița lor, Arya, se simte cu adevărat împlinit. “Sincer, pentru mine nu mai există trecut, nici nu-mi mai aduc aminte. De când a apărut…  în primul rând  Alexandra, și apoi Arya. Pentru că Alexandra a apărut prima. Nu mai există trecut. Există, dar nu-mi mai aduc aminte pur și simplu, chiar nu mai contează. Nu e un fel de a răspunde așa elegant ca să mă scot dintr-o întrebare, pur și simplu, îți spun sincer, nu mai știu, nu-mi mai aduc aminte, nu mai contează. Viața mea este alta. Viața mea este perfectă acum, sunt extraordinar de fericit”, a declarat Keo pentru CIAO.ro, recent.

Capturi: Instagram Mistyismisty

Publicat: 10 May. 2020, 19:44 Vedete
Pe aceeași temă