Mirela Vaida a primit noi amenințări! Prezentatoarea TV ar fi fost urmărită în trafic, până la muncă

Publicat: 08 Apr. 2021, 14:01 Vedete

Mirela Vaida a primit noi amenințări! Au trecut câteva săptămâni de când Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie dezbrăcată, cu o piatră uriașă în mână. Totul a durat câteva secunde, iar telespectatorii s-au îngrozit când au văzut imaginile în direct. Mirela Vaida a depus plângere penală.

Însă, recent, Mirela Vaida a aflat că ar fi fost chiar urmărită în trafic de o persoană, care ar fi încercat să o șicaneze în timp ce conducea. De asemenea, Mirela Vaida a fost amenințată în repetate rânduri pe platformele de socializare, iar acest lucru l-a dovedit chiar ea, arătând capturile de ecran de la diferite mesaje pe care le-a primit din partea unui utilizator cu numele ”Magdalena Șerban”. Inițial, cei prezenți în platou au făcut o conexiuni cu femeia care a împins o tânără la metrou și care, ulterior, a murit din cauza rănilor provocate de tren.

„Astăzi o să fac publice mesajele pe care le-am primit pe YouTube la diversele mele vlogguri de la o persoană care se intitulează Magdalena Șerban. Vă avertizez că imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional!”, a spus Mirela Vaida în urmă cu o zi în emisiunea pe care o prezintă, ”Acces Direct”, arată Cancan.

„Hai că vezi tu în 16 ani / Din cauza ta am avut reacțiile alea violente la Jilava, să vezi tu…cu ziua în care te-ai născut, de nu te zdrobesc în bătaie până la oase / Abia aștept să ne întâlnim după ce voi fi eliberată”, sunt o parte din mesajele pe care prezentatoarea TV le-a primit.

Mirela Vaida a fost atacată în platoul ”Acces Direct” în luna martie

Celebra prezentatoare TV este în stare de șoc din cauza unei femei care a atacat-o în timp ce prezenta principalele subiecte ale emisiunii. În momentul în care Mirela și-a dat seama ce se întâmplă a început să țipe și a încercat să fugă din calea atacatoarei. Colegii săi au intervenit la timp, iar astfel a putut fi evitată o tragedie. După ce vedeta și-a mai revenit, a reintrat în emisiune și a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 08 Apr. 2021, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă