Ce se va întâmpla cu George Burcea, după ce a fost prins drogat la volan. Actorul ar putea scăpa de dosar penal

Publicat: 24 Oct. 2020, 12:48 Vedete

Fostul partener de viață al Andreei Bălan, George Burcea, ar putea scăpa de dosar penal, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

Cunoscutul actor ar putea scăpa de dosar penal doar în condițiile în care asupra sa nu ar fi fost găsite substanțe ilegale, arată Cancan. Concurentul de la ”Ferma” a fost prins drogat la volan în iarna aceasta, iar mai apoi a intervenit și ruptura între el și artista Andreea Bălan.

„Dacă pe durata cercetărilor se dovedește că persoana a deținut sau deține droguri pentru consum, atunci se poate antrena răspunderea penală. Însă, dacă rezultă că o persoană doar a consumat, fără a dovedi posesia, atunci nu suntem în ipoteza unei infracțiuni”, a spus avocatul actorului, pentru Playtech.

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat temporar împreună

George Burcea și Viviana Sposub au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, iar acum au luat decizia de a sta împreună, pentru a nu-i expune pe cei apropiați la infectarea cu virusul.

Cei doi sunt nevoiți acum să stea în izolare împreună, pentru a nu-i expune pe cei din jur la infectarea cu noul coronavirus. Practic, până în acest moment, cei doi s-au mutat împreună ”de nevoie”. Chiar dacă au o relație amoroasă și se înțeleg foarte bine, cei doi nu au luat decizia de a se muta definitiv împreună, ci pentru a fi în siguranță și pentru a se vindeca.

”Mi-e teamă, pentru că eu n-am stat în viața mea două săptămâni legate cu un bărbat în casă și poate o iau razna. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de studentă rebelă. Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit, nu mai vreau să fiu mamă tânără”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul unei emisiuni TV, arată Spynews.

Publicat: 24 Oct. 2020, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă