Mihai Fifor, mesaj dur pe social media: „Noi chiar am crezut ca semnatarii motiunii vor sa dea jos guvernul”

Publicat: 02 Oct. 2019, 13:18 Life
Mihai Fifor, mesaj dur pe social media: Noi chiar am crezut ca semnatarii motiunii vor sa dea jos guvernul

Acesta a dat o replica usturatoare semnatarilor motiunii de cenzura.

Mihai Fifor, mesaj dur pe social media. Fifor este indignat si spune ca li s-a propus ca votarea sa aibă loc sambata. Redam mai jos mesajul integral postat de Mihai Fifor in mediul online.

„Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc.

Mihai Fifor, mesaj dur pe social media

Mihai Fifor, mesaj dur pe social media

Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta?

Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!” a scris acesta pe Facebook-ul personal.

In decursul zilei de ieri, partidele de opozitie au depus motiunea de cenzura la Parlament, dupa cum a anuntat liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan. Motiunea a fost semnata de 237 de alesi.

„Am depus moţiunea de cenzură ca să reconstruim România. Guvernul Dăncilă trebuie să plece de urgenţă. Această moţiune e semnată de 237 de parlamentari aparţinînd PNL, USR, PMP, ALDE, Pro România şi UDMR.

De asemenea au mai semnat doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru ai PSD şi un deputat independent. Pentru toată aroganţa şi răul cu care au obişnuit România, un vot pentru este necesar de la orice parlamentar de bună credinţă”, a afirmat Raluca Turcan, potrivit Cancan.

Publicat: 02 Oct. 2019, 13:18 Life
Pe aceeași temă