Mihai Fifor, declarație după expirarea mandatului de interimar la interne: „Am lucrat în minister cu oameni deosebiți, cărora le mulțumesc pentru buna colaborare”

Publicat: 12 Sep. 2019, 13:08 Life
Mihai Fifor, declarație după expirarea mandatului de interimar la interne: „Am lucrat în minister cu oameni deosebiți, cărora le mulțumesc pentru buna colaborare”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că astăzi a expirat interimatul lui Mihai Fifor la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Mihai Fifor, declarație după expirarea mandatului. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a precizat că a încercat să își facă datoria ”în mod responsabil”.

„Astăzi încetează mandatul meu interimar la Ministerul Afacerilor Interne. Am încercat să-mi fac datoria în mod responsabil.

Mihai Fifor, declarație după expirarea mandatului

Mihai Fifor, declarație după expirarea mandatului

Am luat imediat măsuri pentru reformarea sistemului de siguranță a cetățeanului. Am colaborat excelent cu dl. Raed Arafat la elaborarea ordonanței de urgență 62/2019 prin care am îmbunătățit sistemul 112.

Am început procesul de reformare a funcțiilor de conducere din MAI. Atât cât mi-a stat în putință și cât mi-a permis legea, i-am sprijinit pe anchetatorii care investighează cazul de la Caracal.

Am lucrat în minister cu oameni deosebiți, bine pregătiți, cărora le mulțumesc pentru buna colaborare.

Din păcate, în plin proces de reformare a sistemului de siguranță a cetățeanului, în plin proces de organizare a alegerilor, MAI rămâne fără ministru.

Klaus Iohannis este în campanie și face tot ce poate să blocheze Guvernul, forțând peste măsură legile și Constituția. Este o dovadă de dispreț pentru oameni și de cruntă indiferență pentru tragedia de la Caracal de care și-a amintit doar în declarațiile politice.

Oamenii au nevoie de un alt fel de președinte, iar în această toamnă ne vom lupta să dăm României șeful de stat pe care îl merită: muncitor, implicat și aproape de oameni” a scris Mihai Fifor pe pagina personala de Facebook.

„Astăzi expiră interimatul domnului Mihai Fifor la conducerea Ministerului de Interne, căruia îi mulțumesc pentru modul în care s-a implicat în toată activitatea Ministerului de Interne într-o perioadă marcată de foarte multe provocări.

Fac încă o dată apel către președintele Klaus Iohannis să lase deoparte jocurile politice și să renunțe la blocarea Guvenului pentru a nu periclita funcționarea instituțiilor statului” a spus și Viorca Dăncilă, potrivit MEDIAFAX.

Publicat: 12 Sep. 2019, 13:08 Life
Pe aceeași temă