Mesajul lui Mihai Fifor, după ”sacrificarea” Rovanei Plumb: ”Este trist să vedem…”

Publicat: 26 sept. 2019, 19:32 Autor: M.I. Ciao.ro
Mesajul lui Mihai Fifor, după ”sacrificarea” Rovanei Plumb: ”Este trist să vedem…”

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a transmis un mesaj pe Facebook, în care critică partidele de opoziție care s-au opus candidaturii Rovanei Plumb la postul de comisar european.

„Situația Rovanei Plumb în contextul audierii în comisia juridică din Parlamentul European este acum speculată politic de către toți aceia care au sabotat candidatul țării lor.

Este trist să vedem politicienii opoziției sfâșiind candidatul propriei țări, este dăunător modul în care arătăm întregii lumi dezbinare, ură și distrugere din interior.

Atât PNL, cât și USR s-au opus constant reprezentantului României și au făcut încă o dată rău imaginii pe care o proiectăm în UE și în lume, alimentând dublul standard cu privire la țara noastră.

Deși au susținut de multe ori candidați cu suspiciuni de probleme penale și situații nerezolvate, de această dată au făcut front comun și au militat constant pentru respingerea reprezentantului României la audieri.

Din cei 10 candidați „cu suspiciuni” (dintre care unii chiar au fost dovediți cu probleme), doar Rovana Plumb este cea care trebuie să suporte consecințele.

Opoziția a reușit încă o dată să submineze interesele propriei țări și să calce în picioare imaginea României în plan extern. Cu oameni politici care nu simt că reprezintă această țară, vom stagna într-o stare de ură și dezbinare care ne face rău și ne ancorează în trecut.”

Publicat: 26 sept. 2019, 19:32 Autor: M.I. Ciao.ro
Pe aceeași temă