Mihaela Radulescu, despre relatii si iubire! Ce o face fericita si ce o face sa planga

Publicat: 05 Sep. 2018, 17:04 Vedete

Vedeta care a fost pusa pe liber de catre PRO TV a oferit un interviu sincer despre activitatile ei.

Mihaela Radulescu a vorbit despre relatii si iubire pentru blogul lui Otrava. Fosta vedeta Romanii au talent sustine ca se simte bine cand e in 2 sau 3. Pentru ea, fericirea celor din jur e fericirea ei. Este implicata in cateva proiecte si campanii umanitare. Iubeste si este iubita. E mama si protejeaza. Afla mai multe despre ea in interviul de mai jos:

Esti o femeie foarte asumata si natu­rala. Te-au costat astea pana acum? Au fost momente in care iti doreai altceva de la tine?

Asumarea asta vine la pachet si cu tot felul de rafuieli personale, de-alea… cu tine insati. Sigur ca iau decizii bune, dar nu le pot evita la inventar si pe-alea proaste. Tot ale mele sunt. De-aici si aura asumarii. Unele dor, altele costa nervi, timp, bani… Dar cred ca am drive-ul ala bun, de tanc rusesc – merg inainte, orice-ar fi…

Ce te face sa plangi?

Lacrimile de bucurie, de drag, de iubire, alea sunt favoritele mele. Pe alea de necaz, de durere, de neputinta… le tin in mine cat ma tin puterile si le eliberez mai mult cand sunt singura, daca nu se poate altfel. Emotiile puternice ne fac oameni frumosi, chiar si cand plangem. Ni se vede sufletul. Fara filtre :).

Ce calitati crezi ca admira cei din jur la tine?

Depinde pe cine intrebi , hahaha… Nu cred ca e ceva anume si nici ceva unanim – sunt de o cuceritoare controversa :)). Ma placi maxim, asa, cu toate ale mele sau ma detesti all the way, numai tu stii de ce.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Sep. 2018, 17:04 Vedete
Pe aceeași temă