Mihaela Radulescu, despre relatii si iubire! Ce o face fericita si ce o face sa planga

Publicat: 05 sept. 2018, 17:04 Autor: D. C. Vedete

Vedeta care a fost pusa pe liber de catre PRO TV a oferit un interviu sincer despre activitatile ei.

Mihaela Radulescu a vorbit despre relatii si iubire pentru blogul lui Otrava. Fosta vedeta Romanii au talent sustine ca se simte bine cand e in 2 sau 3. Pentru ea, fericirea celor din jur e fericirea ei. Este implicata in cateva proiecte si campanii umanitare. Iubeste si este iubita. E mama si protejeaza. Afla mai multe despre ea in interviul de mai jos:

Esti o femeie foarte asumata si natu­rala. Te-au costat astea pana acum? Au fost momente in care iti doreai altceva de la tine?

Asumarea asta vine la pachet si cu tot felul de rafuieli personale, de-alea… cu tine insati. Sigur ca iau decizii bune, dar nu le pot evita la inventar si pe-alea proaste. Tot ale mele sunt. De-aici si aura asumarii. Unele dor, altele costa nervi, timp, bani… Dar cred ca am drive-ul ala bun, de tanc rusesc – merg inainte, orice-ar fi…

Ce te face sa plangi?

Lacrimile de bucurie, de drag, de iubire, alea sunt favoritele mele. Pe alea de necaz, de durere, de neputinta… le tin in mine cat ma tin puterile si le eliberez mai mult cand sunt singura, daca nu se poate altfel. Emotiile puternice ne fac oameni frumosi, chiar si cand plangem. Ni se vede sufletul. Fara filtre :).

Ce calitati crezi ca admira cei din jur la tine?

Depinde pe cine intrebi , hahaha… Nu cred ca e ceva anume si nici ceva unanim – sunt de o cuceritoare controversa :)). Ma placi maxim, asa, cu toate ale mele sau ma detesti all the way, numai tu stii de ce.

Mihaela Radulescu, despre relatii si iubire!

Mihaela Radulescu, data afara pentru ca e prea... tanaraCum vezi iubirea? Crezi ca doar ea ne poate face sa fim mai buni?

Daaa, cred in iubire ca in singura super-putere a oricarui om. Indragosteala deja te face sa fii mai creativ, mai bun, mai tolerant chiar si cu cei care te calcau cel mai tare pe nervi, esti deja intr-o varianta mult mai solara a ta, mai ales daca e si reciproca treaba. Iar cand iubirea adevarata, aia senina si trainica se instaleaza, incepe viata. Aia in doi, de mana …pana la capatul lumii, al iubirii…sau al vietii. Dupa caz.

Cristi Brancu a vorbit despre Mihaela Radulescu si plecarea de la PRO TV. De ce crede el ca a facut-oCare sunt motivele pentru care il iubesti pe omul de langa tine?

Nu generalizam, nu ? ? Ca fiecare iubire e altfel, iar motivele sunt si mai diferite… Pe Felix am inceput sa-l admir intai , eram fascinata de toate recordurile lui mondiale, de toate nebuniile pe care le-a facut, de saltul din stratosfera, pe care l-am urmarit cap-coada…. Mereu m-au inspirat oamenii care-s cei mai buni din lume la ceva sau primii in ceva… Nu planuisem vreun asalt, pur si simplu s-a intamplat sa ne privim ochi in ochi si sa ne indragostim, la un moment dat. Cred ca iubirile misto sunt astea total neasteptate, ca a noastra. Nu traim in aceeasi tara, avem viata in 2 case, luam avioane, elicoptere sau masini ca sa traim impreuna…din bucati, pretuim fiecare zi si noapte impreuna, ne e dor, ne e bine…, ne e altfel decat intr-o casnicie clasica. Nu-i mai bine sau mai rau, e doar altfel. Si suntem amandoi happy cu aceasta poveste de viata, de iubire… mai ales. In concluzie, il iubesc si pentru ca e Barbat in situatiile adecvate si un copil mare in restul tinpului. E ce ma face pe mine fericita si e genul de barbat pe care stiu sa-l iubesc.

“Viata e prea scurta ca sa nu traiesti clipa.” Cand ti-ai dat seama de treaba asta?

Cand incepi sa pierzi oameni dragi. Singura parte buna despre moartea altora e ca te face sa apreciezi si mai acut propria viata..

Pentru tine ce reprezinta fericirea?

Fericirea mea e numai la plural – cand suntem Doi sau Trei sau… toti cei care conteaza pentru mine, Fericirea e starea solida a iubirii, orice alta placere e abur…

Citeste interviul integral aici!

Publicat: 05 sept. 2018, 17:04 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă