Mihaela Radulescu a pierdut un copil: „Pentru mine a fost rascolitor… S-a intamplat cand aveam 18 ani”

Publicat: 18 mart. 2019, 14:05 Autor: Simona News 3

Prezentatoarea TV a trecut printr-o adevarata drama in urma cu multi ani, care a lasat amprente adanci in sufletul ei. Si azi isi aminteste de avort.

Mihaela Radulescu a avut o viata zbuciumata, cu multe incercari, insa mereu a fost puternica si a stiu sa faca fata oricarei provocari, mergand cu capul inainte.

Frumoasa bruntea este extrem de apreciata in Romania, reusind sa surprinda mereu cu look-ul sau si corpul sau de vis, pentru care munceste mult.

Mihaela Radulescu a pierdut un copil

Mihaela Radulescu a pierdut un copil

La capitol dragoste, a avut suisuri si coborasuri insa de cativa ani traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Felix Baumgartner, care o completeaza perfect.

Insa putini stiu clipele extrem de grele prin care a trecut prezentatoarea TV, unul dintre ele fiind momentul in care a pierdut un copil, fiind toate tanara pe atunci.

La varsta de 18 ani, Mihaela Radulescu a fost nevoita sa faca avort si a povestit despre acest trist episod din viata ei in urma cu mai multi ani, dupa ce a vizionat filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”.

„Pentru mine filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a intamplat cand aveam 18 ani” a spus Mihaela Radulescu in urma cu mult timp, potrivit Spynews.ro.

Mihaela Radulescu, prezentatoare la Ferma

In prezent, pe Mihaela Radulescu o puteti vedea pe Pro TV, fiind prezentatoarea show-ului „Ferma”, alaturi de Cristian Bozgan. Mihaela a inlocuit-o pe Monica Barladeanu si a schimbat total show-ul.

„Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață’, a spus Mihaela Rădulescu despre „Ferma” 2019, in urma cu ceva timp.

Mihaela Radulescu nu vrea sa participe la Ferma

Mihaela Radulescu nu ia in calcul aceasta varianta. Aceasta sustine ca nu o poate face din mai multe motive. Primul ar fi lipsa de intimitate, cum toti concurentii impart aceeasi vila. Al doilea motiv ar fi conditiile grele in care toti se spala: filmat constant, cu camerele video.

„Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită. Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe.

 

Publicat: 18 mart. 2019, 14:05 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă