Mihaela Rădulescu a făcut-o praf pe Viviana Sposub în ultima ediție de la Ferma. Motivul este halucinant

Publicat: 16 Sep. 2020, 09:32 Vedete

Viviana Sposub a intrat încrezătoare în emisiunea Ferma pentru că își dorește să câștige marele premiu. Chiar dacă spera ca totul să decurgă bine, iată că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar frumoasa brunetă a reușit să intre în gura Mihaelei Rădulescu care a făcut-o praf de față cu toată lumea.

În ultima ediție pe care telespectatorii au putut să o urmărească, Viviana Sposub a fost luată la rost de Mihaela Rădulescu. Din câte se pare bruneta nu s-a simțit prea bine, motiv pentru care a hotărât să doarmă mai mult decât avea voie, iar prezentatoarei i s-a părut că Viviana nu-și face treaba.

„Stați să vă adun la masă pe toți. Cu ce v-ați ocupat dimineața, ce ați făcut?” i-a întrebat Mihaela Rădulescu, pe Bogdan și Viviana Sposub, revoltată pe faptul că asistenta de la Vorbește Lumea nu s-a trezit la timp, iar Bogdan a muncit și în locul ei.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a spus și Viviana Sposub.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici” a continuat Mihaela Rădulescu, în timp ce Viviana Sposub plângea.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub are 22 de ani și a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena și-a încercat norocul în trustul Intact. Viviana Sposub a fost pe placul șefilor din Antene și… tinerei i s-a propus să prezinte rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

După ce a fost concediată de la Antena 1, șatena și-a depus CV-ul la mai multe posturi de televiziune. Viviana a fost contactată de unul dintre șefii de la Kanal D, însă ea i-ar fi refuzat spunându-le clar și răspicat că este în negocieri cu cei de la TVR 1.

Doar că… Viviana nu a reușit să semneze niciun contract cu cei de la TVR 1, așa că prin intermediul unei cunoștințe, și-a depus CV-ul și la PRO TV. La scurt timp, focoasa șatenă s-a alăturat echipei ”Vorbește lumea”.

Publicat: 16 Sep. 2020, 09:32 Vedete
Pe aceeași temă