Viviana Sposub, în stare de șoc. Un concurent de la Ferma și-a dat jos lenjeria intimă în fața ei: ”Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat”

Publicat: 23 Sep. 2020, 15:47 Vedete

Viviana Sposub a fost luată prin surprindere de unul dintre colegii săi de emisiune. Frumoasa brunetă și Paul Diaconescu au fost nevoiți să stea legați, la fel ca și ceilalți concurenți după ce au primit această regulă de la Mihaela Rădulescu. Cei doi fac toate lucrurile împreună inclusiv dușul sau mersul la toaletă.

Viviana Sposub și Paul Diaconescu sunt servitorii acestei săptămâni, iar cei doi s-au descurcat cum au putut la probele impuse în competiție. Acest aspect a fost unul foarte simplu pe lângă ceea ce au urmat.

Concurenții la fel ca și cei doi, au fost nevoiți să facă duș împreună..

În acel moment, Viviana Sposub a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui Paul pentru că acesta fără inhibiții a ales să se dezbrace complet: ”Eu fac duș în costum de baie, mă gândeam că și băieții fac la fel. Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat. Cred că pentru că e actor și de obicei așa sunt actorii. Doar că eu sunt foarte pudică și nu sunt obișnuită să stau atât de mult cu un bărbat și nu sunt obișnuită să împărtășesc chiar totul cu el”, a spus Viviana Sposub.

”E puțin înfierbântat când e la abstinență”

Viviana Sposub a mai avut parte de un șoc din partea lui Paul Diaconescu în momentul în care cei doi s-au băgat la somn.

”Paul e puțin înfierbântat când e la abstinență. Și dă semne că ceva îl mișcă. Tot venea spre mine, cu piciorul pe mine. L-am mai dat eu la o parte. Era foarte agitat în pat până să adoarmă. Am crezut că îi și trag vreuna că nu mai puteam, eram atât de obosită încât voiam să adorm”, a mai spus Viviana Sposub la emisiunea ””Ferma”.

Mihaela Rădulescu a făcut-o praf pe Viviana Sposub

Într-una dintre edițiile emisiunii, Viviana Sposub a fost luată la rost de Mihaela Rădulescu. Din câte se pare bruneta nu s-a simțit prea bine, motiv pentru care a hotărât să doarmă mai mult decât avea voie, iar prezentatoarei i s-a părut că Viviana nu-și face treaba.

„Așa mi-e rău în fiecare lună, dar am luat pastile și sunt ok. Nu știu cât am dormit, dar am dormit pentru că îmi era rău și nu mai puteam. Eu am niște dureri insuportabile și cu toate acestea eu m-am străduit să muncesc astăzi, să fac lucruri. Îmi venea să intru în pământ și să plâng”, a spus și Viviana Sposub.

„În celelalte situații, aș vrea ca și noi, femeile, să facem ce trebuie și în zilele alea din lună. Dacă știm că ne e rău, nu avem ce să căutăm aici. Cred că trebuie să faci un efort și să nu folosești alintătura pe post de scuză. De azi înainte nu vreau să te mai aud că te plângi. Dacă ne spuneai de la început că ai problema asta, îți spuneam că nu ai ce să cauți aici”, a continuat Mihaela Rădulescu, în timp ce Viviana Sposub plângea.

Publicat: 23 Sep. 2020, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă