George Burcea și Viviana Sposub, cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi s-au sărutat pasional în fața camerelor de filmat

Publicat: 07 Sep. 2020, 14:09 Vedete

Sezonul nou al show-ului ”Ferma” a pus pe jar fanii emisiunii. Scene de neimaginat s-au petrecut între George Burcea și Viviana Sposub, care s-au sărutat pasional chiar în fața camerelor de filmat. 

Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub, concurenții de la Ferma va stârni mare vâlvă printre telespectatori. Show-ul de la ProTV care începe marți, 8 septembrie, are în promo imagini incendiare cu ceea ce se va întâmpla în prima ediție.

Lucrurile deocamdată nu sunt foarte clare între cei doi. Rămâne de văzut dacă cei doi vor forma cu adevărat un cuplu, însă nu ar fi singurii care au început o relație în această emisiune.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în același loc și au ajuns să se căsătorească.

Ce spunea George Burcea în urmă cu câteva luni despre o posibilă relație

Fostul soț al Andreei Bălan a fost întrebat, în cadrul unui interviu, dacă a apărut cineva în viața lui. Actorul a răspuns cât se poate de sincer, însă a lăsat loc de interpretări așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, conform Unica.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.

George Burcea, declarații după despărțirea de Andreea Bălan

În plus, George a mai vorbit și despre cum se simte după ce s-a despărțit de Andreea Bălan.

”În România ești un subiect fierbinte (pentru presă), doar atunci cand te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin…spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a afirmat el.

Publicat: 07 Sep. 2020, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă