George Burcea, din nou cu verigheta pe deget. Ar putea fi împăcarea anului?!

Publicat: 28 Jul. 2020, 14:17 Vedete

Vestea divorțului Andreei Bălan de George Burcea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că de la nunta lor fabuloasă nu trecuse nici măcar un an! 

După şocul iniţial, durerea a început să se estompeze, iar artista s-a afișat deja cu alt bărbat. Însă… George Burcea a început să poarte, din nou, verigheta. George Burcea și-a facut o fotografie și fără să-și dea seama a lăsat la vedere amănuntul. Toată lumea s-a întrebat dacă faptul că actorul poarta verigheta ar putea să însemne o împăcare între cei doi sau, cel puțin, un prim pas făcut în acest sens.

Cu toate astea, prietenii Andreei Bălan nu cred că acest lucru ar fi posibil și au argumentat că între cei doi singura relație posibilă este doar cea necesară pentru a-și crește fetițele: „A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara. Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, – au declarant surse din anturajul artistei, pentru Impact.ro.

Andreea Bălan a făcut primul pas spre căsătorie

„Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie. Aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței, un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet”, spune, în urmă cu ceva timp, Andreea Bălan pentru viva.ro.

După operația grea prin care a trecut la cea de-a doua sarcină, artista a luat hotărârea de a se căsători cu omul iubit. Astfel, credea Andreea, că acest pas îi va apropia și mai mult, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

„Eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. (…) Schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, a adăugat ea.

 

Publicat: 28 Jul. 2020, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă