Viviana Sposub, infectată cu noul coronavirus!

Publicat: 17 Oct. 2020, 15:21 Vedete
Viviana Sposub, infectată cu noul coronavirus!

Viviana Sposub a confirmat astăzi că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit declarațiilor făcute de vedeta de la Pro TV, a mers să-și facă testul de ieri, după ce a aflat că iubitul său a contractat temuta maladie. În cadrul interviului oferit, jurnalista a lăsat să se înțeleagă faptul că ea și George Burcea ar sta izolați în aceeași casă.

La fel ca în cadrul iubitului ei, prezentatoarea s-a izolat deja în casă și i-a anunțat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile, au relatat colegii ei de la Pro TV. Viviana Sposub a mai spus că a prezentat mici semne de răceală în urmă cu câteva zile, însă, nu s-a gândit că ar avea, de fapt, COVID-19.

“Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

În vârstă de 30 de ani, Alexia Talavutis și Anisia Gafton, de 32 de ani, au fost invitatele lui Vali Bărbulescu în platoul special de la “Ferma”. Prietena Vivianei Sposub a mărturisit în timpul declarațiilor că nu poate vorbi foarte multe despre ceea ce se va întâmpla în relația începută cu George Burcea după încheierea competiției de la Pro TV, relatează Cancan.

George Burcea, confirmat și el cu noul virus

George Burcea a fost confirmat cu noul virus – COVID – 19, în urma efectuării unui test rapid. Odată cu aflarea veștii, George Burcea a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT – PCR, iar apoi s-a izolat în casă, starea lui de sănătate fiind una bună, potrivit comunicatului PRO TV.

George Burcea s-a conformat recomandărilor şi a efectuat și cel de-al doilea test, așteptând în izolare rezultatul acestuia. El și-a anunțat atât membrii familiei, cât și prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile.
Care este acum starea lui George Burcea

Starea sa de sănătate este una bună, acesta având mici simptome, precum o durere de cap, în urmă cu câteva zile. La aflarea veștii, George Burcea a declarat: ”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”.

Publicat: 17 Oct. 2020, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă