Mesajul șocant al unui medic român care și-a făcut testamentul! ”Suntem în razboi, persoane ce mor repede, singuri, sufocați”

Publicat: 27 Mar. 2020, 10:29 News
DJ-ul Silviu Andrei, fost colaborator în emisiunea lui Dan Capatos, a făcut public un mesaj absolut cutremurător pe care l-a primit chiar de la fina lui care lucrează ca medic, în prima linie, în Italia. Proporțiile dezastrului pe care femeia le descrie de-acolo sunt apocaliptice! 
Redăm, în întregime, mesajul postat de DJ-ul Silviu Andrei pe pagina lui de Facebook, mesaj care a șocat mii de oameni:
„Ea este Carmen. E cumatra mea pentru ca eu i-am botezat superba fetită, Iris, dar mult mai important peste acest grad de rudenie e prietenia dintre noi de peste 25 de ani. Ea si Cristi, sotul ei si prietenul meu drag, locuiesc in Alba, Italia. Carmen a studiat medicina in Italia si acum lupta pe frontul covid-19 umar la umar cu medicii italieni in cea mai crunta provocare din timpul vietii noastre, în Spitalul din Alba , provincia Cuneo, Asl Cn2. Astazi, Carmen, mi-a scris pe whatsapp un mesaj care m-a darâmat si mi-a smuls un val de lacrimi. Il redau integral ca sa intelegeti amplitudinea pandemiei prin ochii cuiva care a ales sa LUPTE! pentru oameni in linia intai.

Mesajul sfâşietor al unui cadru medical: „Suntem în razboi”

” – Sunt eu Silviule, acestea sunt fotografii de pe un camp de lupta. Combat in fiecare zi, pt cel putin 12 ore cu un dusman necunoscut. Suntem in razboi….persoane ce mor …repede, singuri, sofocati de o polmonita interstitiala bestiala. Nu sunt reguli…se imbolnavesc toti, si mai tineri si mai batrani. Ieri a murit cumnatul unei colege…62 ani, fara patologii.precedente… Aseara, in tura de noapte, alti 3 erau gravi…nu stiu ce sa mai cred…Mi-frica, mi-e frica cu adevarat…
Cand ajung acasa incerc sa ma izolez…nu mai dorm in aceeasi camera cu Cristi (si asta ma doare, caci am nevoie de suport, de imbratisari), nu o imbratisez pe Iris, dezinfectez in continuu tot!
E un cosmar, chiar si atunci cand va fi terminat, vor ramane in mine multe gauri, spatii moarte….de durere! – Oricum mi-am scris testamentul…important e ca Iris sa nu ramana singura.( nu glumesc). Dar poate, un sistem genetic si imunitar valid si robust ma pot salva. Silviule nu subevalua situatia. Ramai in casa, nu avea contacte la mai putin de 2-3 m distanta, pune-ti mascherina (masca) cand iesi, mananca regulat si sanatos…Consuma multe citrice,si evita alcoolul…” Carmen
, sunt mandru de tine dar te rog sa ai grija si sa te protejezi maxim posibil. Va imbratisez cu toata dragostea!”, se arată în postarea devenită virală.
Publicat: 27 Mar. 2020, 10:29 News
Pe aceeași temă