Menajera lui Gheorghe Dincă aruncă totul în aer! „Fetele erau aranjate de mine si duse in Italia”

Publicat: 03 oct. 2019, 10:42 Autor: M.I. News 2
Menajera lui Gheorghe Dincă aruncă totul în aer! „Fetele erau aranjate de mine si duse in Italia”

Ies la iveală informații bombă despre cazul Caracal și Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-ar fi ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Menajera criminalului de la Caracal rupe tăcerea și face o dezvăluire șocantă!

Alexandru Cumpănașu a fost recent invitat în emisiunea Acces Direct și a prezentat informații uluitoare despre cazul crimelor de la Caracal.

Potrivit acestuia, avocatul pe care l-a angajat a descoperit la dosarul lui Gheorghe Dincăcriminalul de la Caracal, declarația femeii care s-a prezentat ca fiind menajera inculpatului. În documentul scris chiar de ea, femeia a dezvăluit că avea misiunea de-a le aranja pe tinerele răpite, înainte ca acestea să fie duse în Italia.

 Două luni a lucrat femeia respectivă ca menajeră în casa lui Gheorghe Dincăcriminalul de la Caracal. În tot acest timp, sarcina ei era să aranjeze tinerele înaintea ca acestea să fie luate de băiatul cel mare al lui Gheorghe Dincă și duse în Italia cu acte false.

„A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni.

Publicat: 03 oct. 2019, 10:42 Autor: M.I. News 2
Pe aceeași temă
×