Veste bombă în cazul Caracal! Dincă își schimbă declarația! ”Nu am ucis-o!”

Publicat: 06 Jan. 2020, 15:59 News
Veste bombă în cazul Caracal! Dincă își schimbă declarația! ”Nu am ucis-o!”

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: Gheorghe Dincă îşi retrage declaraţia iniţială şi spune acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Dincă a cerut să fie audiat din nou de procurori, pentru a îşi schimba declaraţia.

Gheorghe Dincă s-a răzgândit şi spune că nu el este vinovatul şi că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe tânără, relează antena3.ro.

De altfel, Monica Melencu, mama fetei, a spus în nenumărate rânduri că Luiza Melencu nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă şi că nu există nicio probă în acest sens, în afară de declaraţia lui Gheorghe Dincă.

Săptămâna aceasta, dosarul lui Gheorghe Dincă ar trebui să ajungă pe masa judecătorilor. Dincă este acuzat de omor calificat în cazul ambelor fete, Alexandra Măceşanu, respectiv Luiza Melencu. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, cel supranumit monstrul din Caracal ar putea fi pus în libertate.

Ce pretenții are Gheorghe Dincă în închisoare

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Monstrul din Caracal dorește să aibă un fotograf în închisoare, după ce a cerut televizor și radio în celulă. Dezvăluirea a fost făcută la finele anului trecut,  la postul România TV, de avocata familiei Melencu.

„După ce a cerut radio și TV, acum vrea și fotograf. A spus că are o rudă bolnavă, care nu poate să vină să îl viziteze în închisoare, și vrea să i se aducă un fotograf care să îi facă 5 fotografii pe care să i le trimită rudei” , a spus avocata Carmen Ogășanu.

Publicat: 06 Jan. 2020, 15:59 News
Pe aceeași temă