Medicul Mihai Craiu, veste bună în plină pandemie: ”E ca diferența între mobil și telefon cu disc”

Publicat: 01 Dec. 2020, 14:56 Arhiva
Medicul Mihai Craiu, veste bună în plină pandemie: ”E ca diferența între mobil și telefon cu disc”

Cunoscutul medic pediatru, Mihai Craiu vine cu veşti bune şi spune că există cel puţin trei motive de optimism pentru anul viitor, după un 2020 greu, marcat de pandemia de coronavirus.

Medicul spune că apariţia vaccinului pentru COVID este unul dintre motivele care ne dă speranţe pentru anul viitor, „vaccinuri-candidat, sunt foarte aproape de licențiere”, a spus dr. Mihai Craiu, potrivit digi24.ro.

„Al doilea motiv de optimism este că ne aflăm într-o eră a facilitării comunicării informației fără precedent, e ca diferența între mobil și telefon cu disc.  Al treilea motiv de optimism e că a fost atât de afectată întreagă lume încât e improbabil ca cineva să se relaxeze înainte de a fi trecut pericolul. Știm sigur că avem măsuri de prevenție care pot scădea viteza cu care se multiplică virusul, că s-au îmbunătăți extrem de mult testele și au apărut testele rapid care ne răspund cu precizie”, a precizat Mihai Craiu.

4.272 de noi cazuri în ultimele 24 de ore

4.272 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, din 14.588 teste efectuate. Până astăzi, 1 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 479.634 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 360.934 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.272 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 01 Dec. 2020, 14:56 Arhiva
Pe aceeași temă