Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile internaționale și cât de grav este, de fapt, situația

Publicat: 04 Aug. 2020, 11:09 Arhiva
Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie. Ce ascund autoritățile internaționale și cât de grav este, de fapt, situația

Medicii americani rup tăcerea în plină pandemie! Aceștia critică reacțiile autorităților și pe cele ale comunității internaționale cu privire la noul coronavirus și gravitatea sa. Președintele american a postat în urmă cu câteva zile declarații controversate ale doctorilor, care ulterior au fost șterse de pe rețelele de socializare.

”Ne aflăm aici pentru că noi credem că poporul american nu a aflat toate informațiile existente în țara noastră. Avem experiți, dar există mai mulți în întreaga țară, așa că mulți dintre noi am decis să ne unim. Noi suntem doctorii din prima linie din America, ne aflăm aici doar ca să ajutăm pacienții americani și să vindecăm națiunea.

Avem multe informații pe care vrem să vi le împărtășim. Americanii au fost lăsați pradă fricii. Nu suntem blocați de coronavirus, cât sutem blocați de plasa fricii. Plasa aceasta ne-a înconjurat și ne strivește, lasă poporul american, societatea și economia fără viață. Nu are niciun sens”, a povestit unul dintre medici.

Medicii americani au rupt tăcerea

Un alt medic american a adus vești bune, susținând faptul că tinerii reacționează bine la Covid-19, iar numărul infectaților din spitalele americane rămâne relativ redus.

”Unii se temeau că acești copii vor fi cei care vor răspândi mai mult infecția, dar se întâmplă exact opusul. Copiii tolerează virusul foarte bine, nu îl transmit părinților sau profesorilor”, a explicat un medic pediatru cu o experiență de 36 de ani.

Medicii americani susțin că există probleme cu veridicitatea testelor și chiar dacă numărul infectaților ar fi cel real, cei mai mulți au dezvoltat forme ușoare sau sunt asimptomatici: ”Numărul de cazuri pe care îl vedem mereu cum crește, este practic irelevant și chiar dacă ni s-ar fi spus acum câteva luni că acestea sunt cifrele care vor apărea în presă, noi am râs de multe ori pe acest subiect. Vorbim despre imunitatea de turmă. Sunt mulți testați pozitiv care nu au simptome sau au simptome ușoare”.

Doctorii americani afirmă că virusul este mortal doar pentru persoanele cu comorbidități diabet, obezitate și sunt îngrijorați de faptul că autoritățile nu vorbesc atât de mult despre acest lucru, pe cât ar trebui.

”Dacă sunteți tineri și sănătoși, vă veți reveni. Dacă aveți sub 60 de ani și nu aveți comorbidități, boala este mai puțin mortală decât gripa. Acestea sunt vești mari pentru americani și nu vi se spune nimic”

Publicat: 04 Aug. 2020, 11:09 Arhiva
Pe aceeași temă