Medic din București, dat afară din chirie: „Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire!”

Publicat: 08 Apr. 2020, 11:20 News
Medic din București, dat afară din chirie: „Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire!”

Un medic rezident din București spune că a fost dat afară din casă de proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie, doar pentru că lucrează într-un spital și ar putea aduce virusul acasă.

Nu este pentru prima dată când un cadru medical este victima panicii create în rândul oamenilor de apariția coronavirusului.

„Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam. I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut.

Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns… ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta. A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost”, a spus medicul, citat de bzi.ro.

Nu e prima dată când un cadru medical este umilit în timpul pandemiei de coronavirus. La Galați, o asistentă medicală a fost dată afară dintr-un magazin doar pentru că lucra la Spitalul de Boli Infecțioase. La Sibiu a altă asistentă medicală a fost jignită de oamenii cu care conviețuia de ani de zile.

Publicat: 08 Apr. 2020, 11:20 News
Pe aceeași temă