Mărturisiri sfâșietoare dintr-un spital din Arad, după ce o femeie a murit de COVID-19: ”Au lăsat-o pe doamna Emilia să moară. Niciun medic nu a fost pe la ea”

Publicat: 07 Apr. 2020, 15:54 News

Mărturisiri sfâșietoare dintr-un spital din Arad! O pacientă dintr-un spital din Arad a făcut mărturisiri dureroase despre persoana care se afla internată și ea acolo, însă a decedat după ce a fost infectată cu COVID-19.

Potrivit mărturisirii sale, femeia era internată în spital pentru că avea probleme la inimă și diabet. Dar a sfârșit infectată cu coronavirus. Elena, colega de salon, susține că niciun medic nu a venit să o viziteze în tot acest timp și că ar fi lăsat-o ”să moară ca un câine”. Conducerea spitalului neagă această situație.

Mărturisiri sfâșietoare dintr-un spital din Arad: ”Efectiv a fost lăsată să moară ca un câine”

”M-am internat joi seară și următoarea zi, a venit doamna Emilia. A prezentat tuse, se simțea foarte rău. A venit asistenta, i-a dat patul și i-a administrat paracetamol. Vineri seara s-a simțit rău de tot. I-am dat apă și niște cremă. Vineri noaptea n-a dormit deloc. Dimineața mi-a zis că tușește cu sânge.

Am chemat asistenta, i-am explicat și a zis: ce să facem? asta e boala. Nu a venit nimeni la ea, să o intubeze, să facă ceva. Efectiv a fost lăsată să moară ca un câine. Seara a zis că să chem asistenta să vină să îi facă insulina. Eu am chemat asistenta și s-a dus acolo după aparatul cu glicemia. I-a zis că are 400 glicemia și a plecat.

Era transpirată toată a zis să stingem becul să ne culcăm. Când m-am pus în pat, n-a trecut o secundă și a căzut din pat. Au venit trei asistente. Nu am văzut niciun medic, niciun aparat să o resusciteze sau să îi facă ceva. Ne-a pus să ne întoarcem cu spatele. Am stat o oră jumate și ne-am dus pe coridor că nu puteam sta acolo.

Noi știam că e pozitivă, mi-a spus. Dacă ea știa asta știau și cadrele medicale. Rușine la sistemul sanitar”, a zis Elena Popescu, exclusiv pentru Antena 3.

Publicat: 07 Apr. 2020, 15:54 News
Pe aceeași temă