Mărturii halucinante din Spitalul Judeţean Suceava: „Acolo se descarcă saci negri și sicrie”

Publicat: 28 Mar. 2020, 11:37 Arhiva
Mărturii halucinante din Spitalul Judeţean Suceava: „Acolo se descarcă saci negri și sicrie”

Unul dintre oamenii implicați în ajutorarea pacienților cu COVID-19 a făcut declaraţii de coşmar cu privire la modul în care se lucrează în secţiile Spitalului Judeţean din Suceava.

„Nu vrea nimeni să se angajeze acolo. Există un asistent pe o secție întreagă, depășit de tot ce se întâmplă, care stă o zi întreagă într-un costum din acela, în care transpiră, nu poate să meargă să își facă nevoile, nu poate să bea apă, să mănânce. Este depășit total. Un om se uită la mine, se uită la mine trist și am aflat a două zi că nu mai era. Acolo se descarcă saci negri și sicrie”, a declarat unul dintre asistenţi.

Bebeluş de 5 luni, infectat cu coronavirus

Copilul a fost internat mai multe zile împreună cu mama sala Spitalul Județean din Suceava, cel mai mare focar de infecție cu COVID-19 din țară. De aici au fost transferați vineri seară la Iași.

„Mi-a zis că are covid. Sper să nu avem boala. Aici medicii sunt ok față de la Suceava când am ajuns prima dată. Băiatul…începe să-și revie, febra încă face, dacă avem boala am luat-o de la Suceava din spital. Când avem nevoie de medici, medicii sunt bolnavi și ei. Trebuie să fiu puternică că am un îngeraș de 5 luni”, a declarat mama copilului.

„Toți fug de noi, stau și mă rog să vină medici să mi-l consulte, a venit un medic, nepediatru, el atât a zis, că el doar atâta poate: să vină să mi-l consulte și să plece”, a mai povestit aceasta.

Publicat: 28 Mar. 2020, 11:37 Arhiva
Pe aceeași temă