Marius Elisei, umilit și agresat de Oana Roman?! Vica Blochina, dezvăluiri halucinante: ”S-a ridicat de pe scaun și l-a lovit!”

Publicat: 01 dec. 2023, 15:29 Autor: Alina Nistor Vedete

Scandalul momentului în showbiz-ul românesc e între Oana Roman și Vica Blochina. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă pune paie pe foc, după ce fiica lui Petre Roman a spus că o dă în judecată. Blondina face dezvăluiri uluitoare despre ce se întâmpla în căsnicia lui Marius Elisei cu Oana, de fapt.

Totul a început după ce Vica Blochina a acuzat-o pe Oana Roman că minte în campaniile publicitare pentru care este plătită și își editează pozele. Blondina susține că fiica lui Petre Roman nu ar fi chiar atât de slabă precum pare pe rețelele de socializare.

Oana Roman n-a stat cu mâinile în sân și a decis s-o dea în judecată pe cea cu care mergea în vacanțe până nu demult. La rândul său, și Vica Blochina îi face plângere penală Oanei pentru că susține i-ar fi furat bani de pe card. Și nu se oprește aici! Blondina face dezvăluiri șocante din căsnicia lui Marius Elisei cu cea care îi era prietenă la un moment dat.

Vica Blochina susține că Marius Elisei nu a fost fericit cu Oana, care îl trata ca pe o slugă și nu ezita să-l lovească în văzul lumii. A amintit de un episod șocant care s-ar fi petrecut chiar în casa lor. Fiica lui Petre Roman l-a umilit și lovit pe Marius Elisei, de față cu toți invitații.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit de una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina pentru Playtech Știri.

Marius Elisei a devenit șofer UBER

Marius Elisei și-a luat viața în piept și s-a angajat! Fostul soț al Oanei Roman lucra odinioară ca șofer la o florărie din București unde se ocupa de livrarea comenzilor, iar acum a devenit șofer Uber! Și nu orice șofer! Marius Elisei are nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor, ceea ce înseamnă că este de top.

Unul dintre clienții lui a dat din casă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Elisei. Bărbatul a fost respectuos, atent la traseu, iar mașina era extrem de curată. Cât despre venit, fostul soț al Oanei Roman câștigă destul de binișor. Suna lunară care îi intră în conturi poate ajunge și la 1.000 de euro. Programul și-l face singur și tot el decide ce curse face.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar ex-ul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat „O zi frumoasă”, a declarat un client pentru Click!

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 01 dec. 2023, 15:29 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×